Monarda - Indijanska kopriva |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jagoda, Lora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ova petit je uistinu predivna!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lora, da li skupljaš sjeme od ovih ljepotica?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ovo je moja PetiteDelight
![]() A imam i crvenu Gardenview Scarlet ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Josipa opet tvoje ljepotice..Kako pregledavam trajnice imam osjećaj da ti imaš sve one koje se meni sviđaju...Monardu imam crvenu i ljubičastu i vrlo su lijepe i jednostavne biljke, ne traže nikakvu brigu osim nešto vode, zar ne Josipa?
Evo jedne moje crvene....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ove su sijane prošlo proljeće .
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Baš je lijepa monarda, nisam još vidjela uživo taj cvijet.
|
|
|
|
![]() |
|
Evo i moje ljubičaste
![]() |
|
![]() |
|
Može bez problema. Ja sam u Sarajevu gdje je zima jako oštra.
|
|
![]() |
|
Možda negdje i piše, Josipa, da li može preživjeti minuse u vrtu ?
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krasna je crvena monarda, super slikica, e sad vidim da je ima Jagoda, pa ću je užicati, a moja lila od Nataly cvjeta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Monarda se može razmnožavati lako sjemenom. U proljeće sijati u posudice i na prozor. Poslije prebaciti vrt . Tek iduće godine će procvjetati.
Ovo je moja crvena. Ona cvjeta prva ,a nakon nje ide ljubičasta, roza, pink i bijela. ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Milice, imam tek prvu godinu, pa još nisam "dobro proučila"?
Ukoliko bude kaj, pospremat ću, naravno! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro, da li ima sjeme?
|
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Moja na 3/4 ocvala crvena monarda!
![]() Moja-Jagodina crvena monarda... ...na jednoj grančici ko da su dva cvijeta... ![]() ![]() Anči, ak još uvijek tražiš,(mislim da je moja dala mlade, pa ak trebaš,) javi se kad misliš da je dobro razdijeliti biljku... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan cvijet bez kojega sam ostala
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jagoda, blizu si mi... ja tebi kaktuse a ti meni crvenu monardu
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
dobro,dobro,bilježim se sa štovanjem.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Belina da ja odgovorim umjesto Nataly, boja bi trebala biti roza, a ako trebaš crvenu imam ih dosta pa će biti i za tebe...Moje crvene počele su lagano crveniti, pa će uskoro biti i slika...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Nataly!
Monarda je vesela u mom vrtu,biti će mažena i pažena,
javi mi koja je boja,da mogu dalje u potragu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |