Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 12:26
Šetam stalno tvojim vrtićem, ali rijetko ostavim trag!!  Sada ostavljam i trag i pozdravčiće tebi a maloj-velikoj Lavi velliikkii   smile78!!!!
A svaki puta kada ti dođem, vrt i cvijeće ti je predivno, predivno!!!!smile106

Oduševili su me tvoji majski rascvijetani ostići, kada procvijetaju na jesen, nakon ovih vručina, nestrpljivo čekam njihove nove sličice!!!  Eh, usput dok čekamo jesen, daj u maloj pauzici prošeći pored njih , pa mi sakupi malo sjemenja!!  Da malo obojim tvojim bojama svoj vrt!!Wink

A duranta i polygala su prave krasotice!!! Uz tvoje laprantuse, ruže i pelargonije, pravi ukras tvog vrta!!

I da, već mi dugo nisi slikala parking!!  smile78  i  smile113!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 08:27

Predivno, prekokrašno...ma posebno, užitak je gledati fotke i čitati tvoje doživljaje ali vrhunac je Lavanda, stvarno je narasla... oduvijek posebna a sad sam riknula od smijeha: Lavandin ljubimac PUŽsmile96

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 15:01
Kod tebe sve predivno!Ona roza ruža penjačica ostavila ne bez daha smile120prekrasna je!Koliko je stara,znaš li možda kako se zove?Idem odmah u potragu za takvom ljepoticom.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 22:06
"dakle nakon nezgode sa autom malo sam pala u depru jer nemogu vjerovat da to napravim nakon 23g vožnje"----haloooo!!! Pa s kolko let si provozala?????

Ups, pozabila sam ti reći da su cvećeki , kak veli dada28, raj na zemlji!!!
Neke nit ne prepoznajem, prvi put ih vidim, i oči mi se same vraćaju!!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 22:33

Ona slika koja je već dva puta ponovljena je i meni "mrak", stvarno je posebna, pravi cvjetni raj  smile141.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 13:06
Ma ti znaš da mi je kod tebe jako,jako lijepo u bilo koje doba godine Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 22:22
smile113bok cure ja čekam kišicu ali ništaaa pa sam morala opet zalit opet je temp 30c ima slikica al nikako prebacit no nač ču ja vremena do tad svima morska pusa koji me obilaze 
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 11:34
smile227puno lijepog kod tebe ali me oduševile duranta i poligala
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 15:30
auu free hvala ti kaj si me podsijetila da imam i svoju temu LOL..ma zekam se sezona je puna ka šipak skoro da nemam vremena niti zalit vrt ..velika gužva...no vrt je desetkovan ..neznam jednostavno zašto zaljevam zaista ne propuštam niti jedno veče zbog ovih vrućina ali na žalost biljčica za biljčicom odapinju...no javim se ja opširnije najesen sada nažalost nemam cajta priša je gadna ...no moram priznati jako dobro se drže polygala,duranta,felicija cvate,rudbekija,vinke su izvrsne,lantane tako tako,plumbago,haucere super,hoste dost jadno zgledaju,spašena bugica variegeta iz plodina za samo 9kn čak cvate prelijepim cvatom boja je izuzetna takvu sam i htijela,beloperone je napokon procvao ima lijep grmić,mini ruže su katastrofa sve lišće im palo (?)iako sam ja špricala fungicidom hmm neznam njih ću stavit u velike tegle nisu mi za vrt..moram priznati da ovdije na moru ima više štetočina za cvijeće nego gore..bar mi se tako čini..u svakom slučaju najesen idem u rondanje vrta totalno neznam šta se dešava pa čak mi nestaju gilardije koje vole sunce ma stvarno sam ljuta al neznam na koga i što al vrt mi je u komi...tolko sa Murtera pusaaa od +39c
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 11:19
Duda cvijeće ti je prekrasno, ali polygala koja je moja tiha patnja mi je ovaj put naj, naj. Duranta je isto tako jako lijepa, moja me nešto neće, za inat sam nabavila još jednu malecku pa da vidimo tko će biti tvrdoglaviji. Wink Što mogu opet moja stara boljka uvijek zapnem za neke egzote, a na kontinentu ih je stvarno problem održati. 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 22:15
hvala na posijeti djevojke smile78
pa moram priznati da nemam pojma kako se roza ruža penjačica zove ...evo trenutno je ocvala tu i tamo ima gdije cvijetak a stara je negdije oko 5-6g
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 21:21
stvarno za poludit smile134u današnje vrijeme čovjek mora imat živce kao konj nadam se da nećeš više imati takvih događanja
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 00:40
može slikica iz bližeg da vidim kakav cvijet točno ima,imam i ja rozu pa da usporedim

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 15:32

smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 15:26
Dudo,vrt je predivan,sve ljepsi i ljepsi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 22:54
niš ne slikaš?Smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 22:15
Duda, ma prekrasno ti je sve...raj na Zemlji, a ova poygala mirtifolia je mrak!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 10:41
pa ne slikam jer sve je kod mene viđeno što staro to i novo..nrms niš podrbno s jedno te isto cvijeće mi se neda slikat u par poza LOL..sve je standard rascvijetano ,ljiljani su svak dali po skromni jedan cvijetak tako da to baš i nije reprezentativno,alstromerija mi je klonula i posušila se neznam zašto,ostići i felicije su ocvale eto počinje sezona tako i meni manje vremena ostaje za moje slobodne aktivnosti 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 16:09
hvala curke i ja uživam uskoro ču postaviti i novih slika al čekam da se malopromijeni "šminka" vrtu...do tad brljim-drljim sa gostima npr.česi koji su več bili 2x kod mene prije 5 dana mi šalju e-mail i  vele pa jel imate još slobodnoga od 15.30.6.2012 ja si mislim pa ovo je tipfeler i velim imam taj i taj aprtman i ponovim datum ali sa 2011 i oni kažu samo ok rezervirajte veelimo se da dođemo opet..i ja čekam čekam i dođe i ponoć a njih nema i šaljem ja drugi dan poruku da šta se dogodilo da nisu došli a oni vele pa mi smo rezervirali za 2012 g pa to je za ponorit ..eto čovjek uvijek treba 2x provijerit..inače temp je 30c u hladu,mirno lagani maeštral hvala bogu inače bi svi odapeli,more superiška..
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 23:02
tako mi je romantično kod tebe
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.