enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bromelija drago mi je da ti se sviđa do sada sam imala bijelu koja mi je obavezno cvala u jesen kad ju moram unositi u zaštićeno
kontesa baš si nešto razmišljam imam ja puno plavog cvijeća ustvari mi se i sviđa, a hoya je priča za sebe sva sreča pa stoji u verandi pa su vrata otvorena kad smo tamo inače u zatvorenom to je prejak miris bar za mene MiraK drago mi je da ti se sviđa , a marelice ili kako ih mi zovemo kajsije obožavam u ovom dvorištu ih je od kad sam se ja rodila bilo uvijek 7-8 prije ih je kalemio mpt a sad to radi mm sve tri vas srdačno pozdravljam ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nonice, jel ti daleko ovaj vrtni raj od zgrade? Svakodnevno si u vrteku? |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pa nije tako daleko 9 km svakodnevno smo mm i ja tamo zbog ljubimaca psa, mačka , 4 koke i pjetla više nego zbog vrta , a ms i djevojka povremeno, ali su preuzeli košnju trave jer stvarno ima toga dosta
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno e.nona, onaj plavi delfinium me oduševio, dali je i moj-tvoj plavi, čini mi se da će uskoro cvjetati?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svi kutovi i zakutci tvog vrta su prelijepi, nekako starinski idilični
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nono,kud god pogled vrluda ,kod Tebe cvjeće posvuda.
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Svega ko u priči!!!
Pa kod mene u vinogradu marelica čist zelena!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari 5510 pa da zato što je to moj rodni dom, baš sinoć nam tamo bio jedan prijatelj i mm ga prati i pita mene jel idemo i mi kuči, a prijatelj će pa ona je kod kuće vratila se to mi je bilo baš simpatićno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvestra baš tako tko god mi dođe nemože vjerovat gdje sve nisam nešto posadila, možda klimaks, možda kriza srednjih godina ali u cvijeću nalazim poseban duševni mir koji mi je baš potreban , navrati ponovo kad osjetiš da ga i ti trebaš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro i kod mene ih je 5 zelenih , jedna poluzrela i ova koja je izgleda najranija znači od njih 7 imamo 3 vrste tako da ćemo ih dugo imati a biće i za pekmez koji bude prekrasan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš vam je lijepo! Ti možeš ljetovati u rodnoj kući ako ne odeš na more
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ja ti obično tamo nešto radim a na godišnji idemo u Italiju kod Enrica
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno!!!!! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
wow predivna jeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |