Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam malo prošetala tvojim lijepim vrtom,divila se
oleaderima,hortenziji,probala jednu jagodicu i malo se odmorila na stolici koju si ostavila u vrtu.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
oleander je krasan....a i ostalo....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je posebno lijepa boja oleandera. Moj crveni je više tamniji, kao trula višnja ali još ne cvjeta.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
enrikova nona, baš si me nasmijala s primjebom za pšenicu,
..ove godine nemam ni trećinu cvijeća u vrtu u odnosu na prošlu, a eto, ponešto cvjeta što prije nije, kao juka naprimjer.. vrtni sljez koji se sam zasijao ![]() ![]() jedu ga neke mušice, a dobro ne vidi se iz aviona ![]() ![]() pa onaj ljekoviti ![]() ovo je iz kartice gdje je pisalo "šumsko cvijeće" ![]() scaevola, lepeza, ipak presađena u vrt ![]() nježne boje ![]() ![]() i malo fine crvene ![]() olijander, crveni počeo cvasti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lijepo, lijepo... ruže su predivne, no juka je ta koja trenutno kraljuje u tvom vrtu! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
o pa tebi će trebat kombajn za tu silnu pšenicu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baka juka je kao u Primorju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma tu je već godinama, samo ne znam jel iz sjemena ili iz korjena, primijetila sam da korijen ostane čitav preko zime i opet tjera iz njega, a možda se i zasijala |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
dođi ovamo na godišnji ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dakle, ruže su ti prekrasne a ni ostalo ne zaostaje.Na pr. cvijet juke...
Ribizi... Vau, svašta imaš
![]() ![]() ![]() A kćer je zbilja domišljata... ostat će joj duže svježa domaća salata!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako volim doći u ovaj tvoj vrt za koji mislim da ima dušu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jeli ta datura novoposađena ili je od prije, prošle godine ?
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Ti ćeš imati pravu, pravcatu žetvu...( mislim na pšenicu) odlična ideja.....
I druge cvjetnice su lijepe..... |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako su njezne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |