Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fuksija - Fuchsia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Fuksija - Fuchsia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 35>
Korisnik
Poruka
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 20:46
PInus,
fuksije su ti prave balerine,krasne,preljepe.....smile169
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:32

Čuj Lavandablue, za fuksije čisto sumnjam.. Za ženu sam skoro siguran da je najljepša..
No šalu na stranu, Lavandablue, Belina hvala vam na pohvali.

Mislim da se sve biljke (osnovne vrste) mogu razmnožavati iz svoga sjemena.

Na vrh
rakitic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 22
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rakitic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:39
ona kala u kutu je očaravajuća ja imam ali je upola manja, dali je u velikoj posudi pa je tolika velika, čime ju njegujes pa je takva
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:50
Dobi sve isto i u isto vrijeme kao i fuksije. Izgleda da za sada nema ništa protiv toga. Tegle su sve više manje iste (po volumenu mislim).
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 07:51
Pinus, zaista zavidna kolekcija zdravih i njegovanih fuksija. 
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 14:23
Svaka cast Pinus, predivne su, nastavi objavljivat slike da i mi uzivamo u njima.
Jedno pitanje, gdje si nabavio kuglice? Svuda sam ih trazila i nigdje ih nema, imaju samo drvenu  koru.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 18:56
Te kuglice uz to što su dekorativne i zadržavaju vlagu. To je u stvari ekspandirana glina. Kupio sam ih u MBM Lučko.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 23:59
Pinus,a što reči nego bravo.smile141
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 18:41
Moja nova fuksija sa Flore...smile157
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 20:25
A joj di je to meni, ja sam u Sesvetama.
Znam da zadrzavaju vlagu to mi i je ono najvaznije.
Hvala
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 23:02
Pinus,nisu li to kuglice od glinopora,one kaj se sad i po groblju stavljaju da bi biljke duže imale vlage?smile123,a evo i još jedna sličica od moje nove ljubimice.                                        
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 23:13
smile170,smile144,smile105,
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 07:06
Bijelo roza ljepotica. Krasnog cvijeta.
Bio sam i ja na Flori i vidio jednu viseću fuksiju sa velikim cvijetom. Kupio sam sve drugo samo nju ne. Ne znam dali si ju primijetila.

Ovaj glinopor je zakon, odličan je i za sobne biljke. Sprečava pojavu plijesni na površini zemlje u tegli. Nema vlage na površini i nema svijetla potrebnog za razvoj plijesni. Plus toga je i dekorativan.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 13:32
Da Pinus primjetila sam tu viseću bjelu sa ogromnim cvjetom,a kod te gospođe malo starija žena je prodavala kupila sam ovu koja još nije imala ni jedan cvjet otvoren,na slijepo i nije mi žao,jedino mije žao što nisam kupila i druge kaj su bile pored nje još 3 kom jer sve su bile duple i slične na ovu ali druge boje.Ali sam se pretovarila i nisam mogla nositi,a cjena je bila smješno niska 10kn za ovako veliku fuksiju.Zeznuli su me ovi organizatori jer su ove godine cvjetne štandove udaljili od busa i u ono blato umjesto da je bilo kao i ovih godina odma na početku i na onom popločenom djelu.A isto tako bilo bi fer da Flora bude 15.05.naj kasnije ,a ne što je pomiću svake godine.

smile101

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 14:51
silvestra fuksija ti je prekrasna

a pinusove su klasika - kao i sve što ima - lijepo, njegovano... divota
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 22:35
Natalija,Pinus je pravi doktor botanike,biljke su mu kao iz bajke,a gledala sam Tvoje biljke prekrasne su,nema se što za reći.smile94
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 22:38
Silvestra, slazem se s tobom za  Floraart, prekasno ju stave, kad vec sve posadimo, a cijene uopce ne spuste nego budu normalne ili cak malo skuplje. Iznenadila sam se kad sam vidila da Lobeliju naplacuju do 20 kn a bila na placu za 4 kn.

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 10:08
Keeka mislim da to ovisi od trgovca do trgovca,ja sam pronašla uistinu velikih biljaka po 5 kn,a vidjela sam i malih po 30 kn ,a znam da su na placu po 5 kn,dakle sve je relativno,a naj bolje se isplati ići zadnji dan onda oni spuste cjene jer im se cvjeće ne transportira natrag.Što se cjena tiće tu se bar znam orjentirati jer stalno di god idem gledam pošto je cvjeće,stalno ga kupujem i pregledavam  gdje god da vidim da se prodaje cvjeće.smile80
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 17:57
Moja cura koja je "izrasla" na trešnji, bila je ful kržljava a sad već liči na nešto. Meni je prelijepa

Tena 28.3.2010
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 18:07
d.i.n.a. dakako da je preljepa i viseća,moje su sve uspravne.smile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.