Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 14:14
predivne su ružice i adami i božuri i kokotići, ali onda mi je za oko zapeo hibiskus...ako to je hibi smile39 pa koliko ti je star hibi? predivan je  smile39
i naravno da sam zapela na plasteniku Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 01:07
Blue sky,jako,jako lijepi cvjetnjak imaš,a kaj se ruža tiće čista petica.smile57
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 23:30
Isabella 1 ona ruža se zove chartreuse de parme toje starinska Novo selo podravsko .hvala na posjeti
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 23:43
Milice da to je sjeme iz šipka malo je dug proces i u isčekivanju da nikne ima nekog čara a tek da procvate inače sjeme se drži u hladnjaku 2 mijeseca u vlažnom pijesku poslje se stavi u vodu da vidiš koje treba odbaciti oni koji nisu dobri neće da potone u vodi nego ostaju na površini. onda se može sijati tu treba punoooo strpljenja dok niknu .poslije dosta brzo napreduju i cvatu iste godine .
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 23:52
Kontesa lijepo je da si navratila kod mene. toje hibiskus ima negdje oko desetak godina prije sam ga držala kao grm ali kako je narastao velik da ga nisam mogla držati a da nam ne smeta morala sam ga drastično obrezati bilo mi ga je jako žao ali i sad je jako lijep
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 23:54
Moni hvala ti što dođeš u posijetu
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 00:54
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 00:58
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 01:08
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 01:11
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 01:17
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 01:24
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 01:30

ovo je moja gloriosa od prije tjedan dana sada ima cvijetove i to ću vam pokazati
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 10:41
Thumbs%20Up
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 10:55
Kada si posadila gloriosu?Zanima me koliko joj treba do cvijeta ( otprilike)?Hvala ti na odgovoru za šipak, tj . sjeme ruže. Mislim da je baš čar u tome da sav taj proces odrastanja i cvjetanja promatraš i da vidiš da je to tvoje ruke djelo a onda je i ljepši miris i izgled ruže....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 15:05
Blue sky,jako lijepo cvjeće imaš,ali zaintrigiralo me kad si rekla da ruže dobiješ iz sjemena,zanima me da li su identične kao matične ruže od koje uzmeš sjeme ili cvjetovi budu manji i drugačiji,to me jako zanima jer nikada nisam o tome razmišljala,mislila sam da sve ruže iz sjemena budu iste jer su hibridne i kasnije se kaleme ove što dobivamo iz rasadnika.smile217
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 16:38
Prekrasno cvijeće, ruže, naravski, broj jedan. Ti si prava cvjetna majstorica!ClapClapClap
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 22:34
Silvestra naprotiv sve je u rukama prirode i vrijednih pčelica koje to oprašuju ja nisam oprašivala određene vrste nego sam samo uzela već oprašeno i strpljivo čekala.dok majstori ciljano križaju sorte i tako dobivaju sasvim nove samo na tisuću posijanih možda dobiju nešto stvarno posebno .tek onda se kaleme na divljake .
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 22:42
Milice posadila sam je prošle godine i te mi je godine odmah i cvala ali samo dva cvijeta .preko zime sam ju pspremila ne ispod nule i nisam je vadila iz zemlje samo sam zamjenila gornji sloj sada ina puno pupova itri cvijeta baš mi je posebna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2011 u 22:52
Moje rastu, posađene 2.4., jedva čekam da vidim da će cvjetati a to ako i bude bit će  sigurno na jesen.Da li  su ostale grane zelene ili su se osušile preko zime ili si ih odrezala?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.