Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 35> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PInus,
fuksije su ti prave balerine,krasne,preljepe.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Čuj Lavandablue, za fuksije čisto sumnjam.. ![]() ![]() No šalu na stranu, Lavandablue, Belina hvala vam na pohvali. Mislim da se sve biljke (osnovne vrste) mogu razmnožavati iz svoga sjemena. |
|
![]() |
|
rakitic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 22 |
ona kala u kutu je očaravajuća ja imam ali je upola manja, dali je u velikoj posudi pa je tolika velika, čime ju njegujes pa je takva
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Dobi sve isto i u isto vrijeme kao i fuksije. Izgleda da za sada nema ništa protiv toga. Tegle su sve više manje iste (po volumenu mislim).
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Pinus, zaista zavidna kolekcija zdravih i njegovanih fuksija.
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Svaka cast Pinus, predivne su, nastavi objavljivat slike da i mi uzivamo u njima.
Jedno pitanje, gdje si nabavio kuglice? Svuda sam ih trazila i nigdje ih nema, imaju samo drvenu koru. |
|
![]() |
|
Te kuglice uz to što su dekorativne i zadržavaju vlagu. To je u stvari ekspandirana glina. Kupio sam ih u MBM Lučko.
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Pinus,a što reči nego bravo.
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
A joj di je to meni, ja sam u Sesvetama.
Znam da zadrzavaju vlagu to mi i je ono najvaznije. Hvala |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bijelo roza ljepotica. Krasnog cvijeta.
Bio sam i ja na Flori i vidio jednu viseću fuksiju sa velikim cvijetom. Kupio sam sve drugo samo nju ne. ![]() Ovaj glinopor je zakon, odličan je i za sobne biljke. Sprečava pojavu plijesni na površini zemlje u tegli. Nema vlage na površini i nema svijetla potrebnog za razvoj plijesni. Plus toga je i dekorativan. |
|
![]() |
|
Da Pinus primjetila sam tu viseću bjelu sa ogromnim cvjetom,a kod te gospođe malo starija žena je prodavala kupila sam ovu koja još nije imala ni jedan cvjet otvoren,na slijepo i nije mi žao,jedino mije žao što nisam kupila i druge kaj su bile pored nje još 3 kom jer sve su bile duple i slične na ovu ali druge boje.Ali sam se pretovarila i nisam mogla nositi,a cjena je bila smješno niska 10kn za ovako veliku fuksiju.Zeznuli su me ovi organizatori jer su ove godine cvjetne štandove udaljili od busa i u ono blato umjesto da je bilo kao i ovih godina odma na početku i na onom popločenom djelu.A isto tako bilo bi fer da Flora bude 15.05.naj kasnije ,a ne što je pomiću svake godine.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
silvestra fuksija ti je prekrasna
a pinusove su klasika - kao i sve što ima - lijepo, njegovano... divota |
|
![]() |
|
Natalija,Pinus je pravi doktor botanike,biljke su mu kao iz bajke,a gledala sam Tvoje biljke prekrasne su,nema se što za reći.
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra, slazem se s tobom za Floraart, prekasno ju stave, kad vec sve posadimo, a cijene uopce ne spuste nego budu normalne ili cak malo skuplje. Iznenadila sam se kad sam vidila da Lobeliju naplacuju do 20 kn a bila na placu za 4 kn.
|
|
![]() |
|
Keeka mislim da to ovisi od trgovca do trgovca,ja sam pronašla uistinu velikih biljaka po 5 kn,a vidjela sam i malih po 30 kn ,a znam da su na placu po 5 kn,dakle sve je relativno,a naj bolje se isplati ići zadnji dan onda oni spuste cjene jer im se cvjeće ne transportira natrag.Što se cjena tiće tu se bar znam orjentirati jer stalno di god idem gledam pošto je cvjeće,stalno ga kupujem i pregledavam gdje god da vidim da se prodaje cvjeće.
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Moja cura koja je "izrasla" na trešnji, bila je ful kržljava a sad već liči na nešto. Meni je prelijepa
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. dakako da je preljepa i viseća,moje su sve uspravne.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |