Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:18
Zna se samo dogodit kod uzimanja reznica , da neke reznice neće procvjetat  duže vremena ili uopće. Ali sve bebe od naše su uvijek bile produktivne nakon malo vremena.

To muške-ženske je po meni glupost. Samo stalna pozicija, njega i ljubav, i bude listova novih i cvjetova kao u priči.
Neka se sve zeleni
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 10:07
Koliko ja znam nema muških i ženskih hoja. Triša sušer ti je ja moram moju slikati.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 21:23
Nisam nikada za to čula, ali desetak ljudi koji su vlasnici hoye uživaju u njenim cvjetovima, samo što treba dugo čekati da počme cvjetati, dakle oboružaj se strpljenjem i sigurno če cvjetati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 21:17
ajme danas sam bila kod tete i pogledala joj malo cvijece i znate sto da nisam malo zavirila ona ne bi niti primjetila da joj je hoya puna pupica koji ce cvijetat, uff bas je sretnica kao i vi cija cvijeta Star a kad ce moja . . . Unhappy Question

eh da i nesto mi ona tako nastavila pricati a to nisam procitala na forumu ili mi je promaknulo..........kaze da ima muska i zenska hoya - dali je to moguce????
ja sada prvi puta cujem za to Pinch
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 18:32
smile141... tko čeka taj dočeka! Pooooooooooz...
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 17:01
Konačno, nakon četri godine, dočekala sam da i moja hoya procvjeta. Ima doduše samo dva cvjetka, no predivni su

RIJEKA

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 09:13
i ja se slazem ... rijeci su suvisne ... BRAVO Klimatis Thumbs%20Up

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 08:42
Predivnaje, i moja je takva, ali je moram slikati.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 22:03
klimatis, hoya je predivna Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 21:52
Svaki komentar je suvišan jer miriše i miriše i ...smile57
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 21:44
Evo malo ugođajaSmileSmileSmileSmile   Sve još miriše na nju...

Neka se sve zeleni
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 21:14
Tanjice, nekima mora proči i duže vrijeme da procvjeta, možda je prihrana ili voda, ili joj nije dobro mjesto. Ja sam mislila da moja neće ove godine imati cvijeta, ali šiba tako da če biti puna.
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 20:41
Moja hoya još ništa od cvjetića. Zapravo ne znam da li će ih uopće biti, a tako sam ih željela. Ma vjerujem ja u svoju hoyicu.
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 14:11
klimatis čestitam smile141
Na vrh
Marti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 11:15

Cestitam :))) vratila vam je svu ljubav koju ste joj davali svo vrijeme :)))

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 11:12

smile141Koliko bojazni a danas ste ponosni vlasnici "hoye kapitalca".

Kad se "složne glave" slože sve se može...smile57
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 10:55
Hoya nam je poludila skroz, očigledno je vrijeme uznemiravanja iza nje. Jučer smo nabrojali 47 pupova, što pred otvaranje što malih i velikih.

Konačno.TongueTongueTongueTongue
Neka se sve zeleni
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 11:24
Kad procvjeta pomiriši ga, a na vrh prsta stavi kapkoja je na cvijetu, kao da imaš med.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 21:40
Hvala Tatjana da vrijeme joj je da je prihranim, sada svaki dan gledam kako cvjetak napreduje, još je jako mali, ali ......uskoro.
RIJEKA

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 20:52
Trišice sada je prihrani barem u 2 do 3 tjedna, baciti če ti još, a onaj izdanak ne reži jer je to za cvijet slijedeće godine, Možeš je čak neki puta ako je negdje na vručem poprskati, jer joj do paše. Moja dva pelcera su čamila 2 godine, i sda su krenule, a moja je bacila poneki cvijet, jer ona tek malo kasnije kod mene cvate jer je na istočnom prozoru.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.