Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zna se samo dogodit kod uzimanja reznica , da neke reznice neće procvjetat duže vremena ili uopće. Ali sve bebe od naše su uvijek bile produktivne nakon malo vremena.
To muške-ženske je po meni glupost. Samo stalna pozicija, njega i ljubav, i bude listova novih i cvjetova kao u priči. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Koliko ja znam nema muških i ženskih hoja. Triša sušer ti je ja moram moju slikati.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nisam nikada za to čula, ali desetak ljudi koji su vlasnici hoye uživaju u njenim cvjetovima, samo što treba dugo čekati da počme cvjetati, dakle oboružaj se strpljenjem i sigurno če cvjetati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme danas sam bila kod tete i pogledala joj malo cvijece i znate sto da nisam malo zavirila ona ne bi niti primjetila da joj je hoya puna pupica koji ce cvijetat, uff bas je sretnica kao i vi cija cvijeta
![]() ![]() ![]() eh da i nesto mi ona tako nastavila pricati a to nisam procitala na forumu ili mi je promaknulo..........kaze da ima muska i zenska hoya - dali je to moguce???? ja sada prvi puta cujem za to ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konačno, nakon četri godine, dočekala sam da i moja hoya procvjeta. Ima doduše samo dva cvjetka, no predivni su
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
i ja se slazem ... rijeci su suvisne ... BRAVO Klimatis
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Predivnaje, i moja je takva, ali je moram slikati.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
klimatis, hoya je predivna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Svaki komentar je suvišan jer miriše i miriše i ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo malo ugođaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Tanjice, nekima mora proči i duže vrijeme da procvjeta, možda je prihrana ili voda, ili joj nije dobro mjesto. Ja sam mislila da moja neće ove godine imati cvijeta, ali šiba tako da če biti puna.
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Moja hoya još ništa od cvjetića. Zapravo ne znam da li će ih uopće biti, a tako sam ih željela. Ma vjerujem ja u svoju hoyicu.
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
klimatis čestitam
![]() |
|
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Cestitam :))) vratila vam je svu ljubav koju ste joj davali svo vrijeme :))) |
|
![]() |
|
Kad se "složne glave" slože sve se može...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hoya nam je poludila skroz, očigledno je vrijeme uznemiravanja iza nje. Jučer smo nabrojali 47 pupova, što pred otvaranje što malih i velikih.
Konačno. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Kad procvjeta pomiriši ga, a na vrh prsta stavi kapkoja je na cvijetu, kao da imaš med.
|
|
![]() |
|
Hvala Tatjana da vrijeme joj je da je prihranim, sada svaki dan gledam kako cvjetak napreduje, još je jako mali, ali ......uskoro.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Trišice sada je prihrani barem u 2 do 3 tjedna, baciti če ti još, a onaj izdanak ne reži jer je to za cvijet slijedeće godine, Možeš je čak neki puta ako je negdje na vručem poprskati, jer joj do paše. Moja dva pelcera su čamila 2 godine, i sda su krenule, a moja je bacila poneki cvijet, jer ona tek malo kasnije kod mene cvate jer je na istočnom prozoru.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |