dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 119> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno, lupinusi i božuri
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koji pogled
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga Anaida jeste pogled lijep.a ti dođi u Sarajevo pa da uživaš samnom u pogledu
bromelija,Nataly,antonija,gioiaa ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Prekrasno sarajka
![]() Vidim i ti si obožavaoc božura kao i ja. Ona biljka što kažeš da je imaš jednu.. jeli ti to alijum .Super je |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e da znaš da ima kod mene bijeli ,pokupiću sjemenke,a na jesen ću ti odvojiti komadičak,a za to ću pogledat imam negdje kesicu,pozdrav
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
božuri, makovi, šatirani turski karanfil, bijela lupina , panorama sve prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep pogled imaš na sve strane,a cvijeće je posebno lijepo,ne mogu ništa izdvojiti.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Cijeće prelijepo a pogled divota.
Uvijek se sjetim moje sestre kad je prvi put sa djecom dolazila kod mene iz Italije.Djeca kao djeca,dosta im puta i vožnje a ona ih cijelim putem zabavljala vidi ovo,vidi ono,pogledaj tamo i tako cijelim putem dok nisu došli u Slavoniju.Djeca već umorna nezaintresirana tek onako usput MAMA PA OVDJE SE NIŠTA NEVIDI.Upravo tako!Od S.Broda,Županja,Vinkovci,Vukovar,na drugu stranu Đakovo,Osijek,D.Miholjac zaista ništa nevidiš,sve ravnica. Oprosti na mojoj priči ali morala sam nakon tvoih slikica. |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
|
![]() |
|
enrikova nono,mali kaktus mimi 46 hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
arim jeste lijepo kod nas u brdovitoj Bosni,ali sve zavisi gdje si,a ravnica je ravnica,žita,polja,rijeke,hrastove šume,pitomi brežuljci,salaši i mnogo druge ljepote,ma uživanje je bilo gdje, ako čovjek umije uživat,a ja zaista volim da uživam i u pustinji,gori,moru,ravnici,bilo gdje da sam,evo i sada uživam sa svima cvjetoljupcima na forumu
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno je u tvom kraju, bijeli lupinusi su me oduševili.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Lantana baš ti hvala na pozdravu sa juga odmah mi je toplije kod mene kiša i zahladilo,moon moram ih slikat sada kad se rascvjetaju,predivni su zaista
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
uh ljepote.moje omiljeno cvijeće božuri.draga moja ti baš imaš u čemu uživati.svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
...ovi božuri su cvijeće moje mladosti,kad ih vidim na tvojim fotkama asociraju me na neka davna rascvjetana proljeća sa mirisom jorgovana u pozadini i obiljem ovih prekrasnih cvijetova.Uvijek su me ljutili mravi koji su im bili redovni gosti ali raskoš ovih prekrasnih cvijetova ništa nije moglo umanjiti.Bila su to najljepša slavonska proljeća moga djetinjstva a danas ???...nema božura ni jorgovana a Slavonija daleko. Hvala ti draga na svoj cvijetnoj raskoši koju si nam podarila.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Koliko boja kod tebe, koliko raskoši i miline!
Slažem se s tobom, svaki kraj je lijep na svoj način....
Cijela bivša Juga buja od ljepote. Od lijepe i pitome Makedonije, do Šumadije i južne Srbije, snažnih Crnogorskih planina, uzbudljivih i bogatih Bosanskih brda onako načičkanih prekrasnim starim gradovima, pa preko morskoga prostranstva Dalmacije i Primorja, naših Zagorskih brega, i sve tako do moje mirne i široke Panonske nizine. Toliko ljepote i različitosti na tako malom prostoru.
Mirjam, tu je Slavonija, još uvijek čeka na tebe.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Magnolija hvala na posjeti
mirjam i ja sam dio avlija sarajevskih naravno i avliju(vrt) moje nane(bake) pokušala prenijeti kod mene,božuri,jorgovani,hađibeg(hortenzija) i obavezno dunja i ruža đulberšečerka(mirisna ruža od koje se pravi slatko i himber-sok)jer to je dio moga djetinjstva i ako mi se ne čini da je to tako lijepo kod mene |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |