Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 79> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ono s čipkom u donjem dijelu kutije je odlično, baš je dalo neki poseban štih, da kutije bude ukrašena, a ne prenapadno.
Jako lijepo! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kak ti je ovo lijepo,a bome i sadržaj mi se sviđa
a unutrašnjost bi bome bila šteta dirati, a za jajca se nisi niš falila
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Gogs prekrasna ti je kutija, neman riči, ona čipka, ili šablona?
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pozdrav tetama, nešto se malo brljalo kad sam već morala (barem se onda prihvatim salvetica ) pa evo:
![]() a ovo je čestitka za vjenčanje u koju je pospremljena "šuškica" ![]() a pošto je bebica u "igri" malo sam se poigrala i ja ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
crno -bijelo
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
A što reći na ove prekrasne radove nego
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kutija ti je skroz simpatična ali ona slika s kineskinjom je stvarno nešto posebno. Jako mi se svidio 2k na bež podlozi i onda na to onaj trakasti obrub.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno,preslatke su mi ove čestitke,vrlo orginalne i lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
drago mi je da vam se sviđaju moje "kreacije" i nakon crno-bijelog idemo malo na našto u farbicama
![]() ![]() ma i ovo je crno-bijelo (ima i sive) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() napokon zadovoljna s 2K ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Sve su kutije lijepe ali ova s konjima me odmah osvojila, predivno
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
u potpunosti se slažem s Vallisom,sve su lijepe ali su mi zapeli konji za oko pogotovo kad sam vidjela šablonu potkove!predobro!!!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Pa ti si stvarno u potpunosti odrastao grm. Radovi su ti prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepa je kutija s konjima ali kutija s ružicama je baš nešto posebno. Stvarno bi trebalo, kako je Mare predložila, poskenirati tu salvetu.
|
|
![]() |
|
cure hvala na pohvalama. Zadnje dvije kutijice otišle čak u Češku i baš se ponosim jer su se dopale onima kojima su i bile namjenjene. Evo i dvije nove koje za sada ostaju ovdje i čekaju priliku da budu poklonjene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
lijepe poput slike
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatka je ,ova traka sa volancicem joj je bas legla
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Super su kutije. Meni je pak prva draža.
|
|
![]() |
|
sada sam tek vidjela da sam zamjenila poklopce. Prva verzija (ova kao na slici) mi je bila prenakičena pa sam radila drugu kako bi ublažila zelenilo -"zamjenite poklopce" pa je onda to što sam htjela. A tek spoj trake (kako je to dobro!!!!!)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kutije sve lipše i lipše, predivne, nježne, divne
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |