Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 46> |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma izdaje me strpljenje sa dipladeniom. Vidjeli ste gore moju veliku, posadjena je u zemlju iz borove sume (kiselu) i super je. Nekoliko malih, koje su se jednostavno zakorijenile jos lani, nece pa nece. Rastu, ali je list skoro bijel, zeljezo stavljam svakih 7 dana, nece da ga prime, zemlju sam promijenila da ph bude neutralan, opet nista, da li netko zna sta bi im trebalo. Citala sam da zemlja mora biti luznata, ne kisela, zato mi nije jasno kako mi ova velika super raste, a male nece nikako, i pored toga sto je zemlja blize luznatoj i sto im dajem zeljezo. Da li netko jos ima problema sa bijelim ili jako svijetlo zelenim listom kod dipladenie?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koju izdvojiti kao najljepšu, sve su lijepe i male i velike.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Koja divota!
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Evo moje ljepotice, pored zutog beloperonea, bas se super slazu.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
U proljeće sam kod bake malo "pogrobala", dvije grančice...danas išla to malo pronjuškat...pustilo korjenčiće...trenutno su oko 5mm...do daljnjega ništ ne peham...nadam se da bu ova "operacija" uspješna!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivne su
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Možda ne voli vodu ,svakodnevno ih zaljevam a smještene su tako da imaju popodnevno sunce
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
moja je na cijelodnevnom suncu i ništa joj ne smeta već 6 godnina....
![]() roza obična ![]() još očekujem bijelu da procvijeta, a primjetila sam da ona ne voli puno sunca pa sam je malo sklonila i sad je super crvena mi je prošle godine imala mahune sa sjemenom koje sam posijala i sada imam moje mlade diplice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i ja sam happy, oporavila se lijepo:
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Bijela krasotica iz Barbarige, pre-kra-sna!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us I moja ljepotica, svakim danom sve ljepša!! Baš sam happy!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja imam crvenu i rozu jednu pored druge .Jednako se brinem za obje .
Crvena ima po listovima neku crvenu boju ,ako opekline a roza se lijepo drži .
Zna li tko što se događa sa crvenom diplandenijom ?
Kako joj pomoći ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Morena imamo temu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Confidorom, sa špricom. Ja tako i sve je ok.
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Pozdrav.Posadila sam ovu prekrasnu biljčicu prije mjesec dana i puna je pupova.Na pupićima sam primjetila zelene uši(poput onih na ružama).Zanima me s čim bi ih mogla tretirati a da ne naštetim biljci i pupovima?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jesam li vam već spomenula da sam i ja bogatija za jednu prekrasnu dipladeniju?
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Danas sam i ja postala vlasnica dipladenie red,nadam se lijepim cvijetovima.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja je vani i izgleda da je konačno odlučila procvjetati. Valjda joj je duže trebalo jer se neko vrijeme oporavljala od promjene klime (iz kuće van).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |