Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 74> |
Korisnik | |
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ivna, draga, e tebe se stvarno rijetko viđa! Jezik u redu, hvala što si primijetila. Sve mogu nekak potrpit, al da mi jezik nastrada, poludjela bih! E onda bi valjda stvarno na
![]() Drago mi je da ti je bilo lijepo kod mene, a mogla bi došetat i "uživo", znaš da te ne moram pozivat. A plavušicu niš ne moram čuvat, prije sebe moram čuvat od nje! ![]() Izgleda točno tako kako si i rekla, al je toga i te kako svjesna i ne propušta priliku to naglasiti. A karakter...ajme, majko! Znam da će odlepršati i prije nego ja mislim, ali.... čim čovjek dobije djecu mora se pripremat na dan kad će ga napustit. Prognoza: VEĆ JESAM LUDA!!! Free, dobrodošla i neka si ti meni uživala! Šišmiša ću ti poslikat, sad ne mogu, prejako je sunce. Kad sam ga kupila, ovako je izgledao ![]() Je, cvijet mu je baš fora, mada biljka u totalu baš i nije nešto, moram priznat. Kad malo bolje pogledaš sliku samog cvijeta, stvarno malo podsjeća na šišmiša. Valjda je po tome i dobio ime, tko će ga znat! Ti meni ostavljaš, ja tebi šaljem pozdravčić ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Šetala sam ti vrtićem i jako uživala u krasnim biljkicama!! Divila sam se i tvojim trima posebno lijepim cvijetićima, prekrasne mlade dame, a gluma - ma ne brini, to im sve dobro dođe u životu
![]() Ali bih molila, jednu slikicu cijele biljčice sa šišmišovim cvijetom, još je nikada nisam vidjela, a cvijet je baš fora!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hej draga, što god da je (sorry što nisam u toku
![]() ![]() ![]() ![]() Lijepih cvijetića se skupilo kod tebe...Ova budleja menta mi se primamljiva čini, mala-velika astilba mi je mrak ,kaktusi lijepi za po...(ludit) ![]() ![]() E da, one tri koje si izgonila kad smo bile kod tebe i koje tek sad vidim su premedene ali ona plavušica, čuvaj nju draga ko oko u glavi, već sad izgleda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma kaktusiću, danas kad sam skužila da sam skoro propustila te cvjetove, tebe sam se sjetila.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Znaš mene,ja se uvijek u kaktuse zagledam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gioia, Niho,
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bigi
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala na brzom odgovoru (vita jela zelen bor evo meni brzi odgovor!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida, i ti si uranila!
![]() Budleja menta.... dobila od Lilike grančicu pred mjesec dana. Rekla mi je da pazim gdje ću s njom, jako se brzo širi. Izgledala je ovako ![]() Imala žena pravo, stvarno brzo raste. Formira grmić, trajnica je, kako cvjeta ne znam, al kad malo potrljaš listić između prstiju, jako, jako miriši. Povratić (Katek je bila tak dobra pa mu je ime dala, jer ja nisam znala) je isto trajnica, dobila sam je od svekrve, ustvari, uzela sam ono kaj je ona počupala i bacila ![]() Bromi, draga, hvala ti! ![]() |
|
![]() |
|
Misty, Anastazija, planiram ja, planiram, al vidjet ću što će ispast od toga. Nešto od trenutnih zamisli neću moć sama izvest, a dobir MM-a da mi pomogne, e to je ravno dobitku na lutriji!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
wow prediivnih cvijetića imaš.....samo ti odmori i ozdravi bit će vremena i za posao...mada kada bolje pogledam sve je uredno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bok Bigić, evo mene s ranim jutrom k tebi!
Bravo za TM-a koji je kosio umjesto tebe! A bravo i za tebe jer si nam lijepo slikala. Par pitanjaca imam ja - kakva je to biljkica budleja menta? Trajnica? Veliki grm bude? Cvate kao budleje? I povratić je trajnica? Isto bude grmek?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ne treba mi puno mašte da te zamislim kako sjedeći čupkaš korov, i sama uglavnom tako radim
![]() ![]() Kad sam bila mlada, poletna i zdrava nisam imala vrt, sad imam vrt, a uz njega ostao je samo polet i neki (rijetki) dani kad mogu malo više od zalijevanja.
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bigi, samo naprijed - razmišljaj, a onda provedi u djelo ono kaj si zmislila. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
I to je to za danas.
Zaboravih reći da sam nabavila još kamenja. Imam jednu viziju kamenjara i to s mediteranskim biljem. Moram još razmislit... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |