Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 96> |
Korisnik | |
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta tvoja čuvarkuća Milice7 je jestiva. To je ta domaća koju ljudi drže po krovovima. Tvoja se razrasla ali mislim da ili je previše zaljevaš ili je u hladu pa gubi onu svoju najljepšu formu. Priušti joj puno sunca, vidjet ćeš kako se mijenja.
Kad tvoje čuvarkuće Kamenjar porastu, biti će jako lijepe. |
|
Sponzorirani linkovi | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je Sedum nussbaumeranum. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Gricka, da , bila je u hladu, sada sam premjestila na sunce.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlanbergia prekrasno
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Muhlenbergia.
I tvoji su lijepi Kamenjar. Izbor posuda ti je poseban.
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala gricka,znaš kako kažu uvjek je tuđe ljepše a posude eh to mi je "tepsija" pa sam je žrtvovala za čuvarkuće iako je meso i povrće počeno u njoj predivno,al neka ....za biljke sve
|
|
Calla
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MUHLENBERGIA I KAMENJAR
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar,prava si kamenjarka...kakve divne cuvarkuce,pa posebno kamenje
,divno si sve to aranzirala....prekrasni su ti pimerci |
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Muhlenbergia,kakav prizor.kao sa neke izlozbe...koliko dugo postoji ovaj kamenjar..izgleda mi kao da je dugi niz godina kad se tako lepo razraslo i stoplo...
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
olja hvala ti,a kamen volim kao komad kruha..eto tako ti je to kad bosanka zavoli krš i dalmaciju
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar,čekaj poštara!! Ova najveća putuje prema tebi!I još štošta.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kiki ko neću mrdnut od kuće,umjesto hvala leti ti velika
|
|
AnaIva
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ludi pomagajte!
Već drugu godinu zaredom mi nešto jede čuvarkuće. Imam ih na balkonu u teglama. Šteta nije jako velika, ali mi ih je već nekoliko stradalo. Jučer sam ulovila krivca, crvića cca 5 mm dugačkog. Malo sam zbunjena jer nigdje nisam naišla na sličan problem. Otkud je došao i kako da ih se riješim ako ulovim još kojeg? Jel imao netko sličnih problema? |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jasam ih isto nalazila u svojim teglama ,rjesila sam ih se tako da sam promjenila zemlju ..i usput ih ubila ..i sad sam mirna :-)
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |