MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 34> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Hvala svima koji su svratili i odmarali bilo na klupama bilo na kamenu...drago mi je svoj cvijetni kutak podijeliti sa svima vama koji uživate u cvijeću kao i ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Arime,MM ti je u pravu jer kad smo stavljali daske nismo mislili da će ih vrijeme brzo uništiti...već sada razmišljamo da do godine stavimo neku deblju, jaču dasku
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno mimi...mene tek ceka ciscenje fontane.
|
|
![]() |
|
Krenula sam brati jagode pa se sjetih da vam pokažem što još osim cvijeća treba održavati
|
|
![]() |
|
...uh skoro zaboravih da vam kažem da poplijevite koju travku jer nije sve okopano...suša kod nas, tek malo kiše palo jučer...hvala. Za nagradu smijete pojesti koju svježe ubranu jagodu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Sve lijepo i uredno a jagode mljac-mljac-mljac.
|
|
![]() |
|
...budući nitko nije osim arima probao jagode,šaljem vam cvijeće...mačuhice su nas napustile a mi smo novi stanovnici ove ogradice
|
|
![]() |
|
Evo mene opet,osim cvjeća sviđa mi se tvoja odrada daj malo koju slikici izdaljeg :)
|
|
![]() |
|
...ako se sijećate onih dvaju mini ljepotana...pazila sam ih i vidite ih opet u cvatu
|
|
![]() |
|
A sad vidjeh da ima ogradica i da sam je već komentirala
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla i ja na malo jagodica,nisam valjda zakasnila,a pogledala sam i lijepo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
odlična ideja - poslije maćuhica posaditi pelargonije
![]() kod tebe je prava seoska idila, mir i prirodno okruženje, voljela bi živjet na takvom mjestu |
|
![]() |
|
...jutro i nije nešto osobito jutros,oblačno je a meni je zasjao prvi suncokret ove godine...na godišnjem uz kavicu dok djeca spavaju već dugo željeni odmor..
|
|
![]() |
|
...cinije stidljivo pokazuju svoje male glavice
|
|
![]() |
|
prošetala sam nekim vrtovima jutros ali se nisam javljala...nisam vas htjela buditi...a provest ću vas i mojim vrtom...pomalo sam ljuta i očajna jer puževi su nemilosrdni i ne znam kako ih se više riješiti...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
mimi pa tvoja bajka se povecava i biva sve ljepsa i ljepsa divno ti je, dah zastaje.....
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Mimi prelijepo ti je sve. Svaka čast.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |