Delonix regia |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 17:28 |
Nedavno sam dobila sjeme Delonix regia (Flamboyant ili ognjeno drvo, sa jarkim crvenim cvjetovima)i upravo mi je jedno niklo
![]() U loncu naraste oko dva metra, cvijeta od svibnja do listopada, a izgleda ovako ![]() ![]() ![]() ![]() Držite mi palčeve za sreću, jer ako uspije preživjeti kod mene, bit će sjemenki za sve zainteresirane |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() nadam se da će narasti veeeeeeeeeliko :)
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
U međuvremenu sam malo švrljala po netu i pronašla sam par podataka koji bi mogli biti zanimljivi...
Delonix regia potječe s Madagaskara, drvo visine od 3 do 10 metara, plod je mahuna, prija mu puno sunca (baš se pitam zašto ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ako nikako drugačije a onda polegnutog
![]() ma valjda ne naraste odmah na 10 metara
![]() |
|
![]() |
|
vrtlarica ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
U loncu naraste oko 2 metra, a u prirodi od 3-10 metara...što se sjemena tiče, ako mi uspije preživjeti, poslat ću svima tko god želi, ali još ćemo malo pričekati, tek je proklijalo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!!
![]() stvarno je prelijep... ![]() list me jako podsjeca na albiciju nadam se da ce ti uspjeti uzgojiti ga ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kako dobro!!!!
![]() Dada ja ako treba dolazim po sjeme u Brod. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
To ti je rođakinja albicije, s njom nećeš imati problema, usijat će ti se sama kad napravi mahune. Stablo je predivno. Želim ti uspješan uzgoj.
Ne preporučam se ![]() |
|
![]() |
|
Nimloth ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Stablo je prekrasnoooooo! Očekujem mahune čim se pojave ;-)
Samo još moram razmisliti gdje bih ga posadila, naime zbog nagomilavanja viška biljaka.
|
|
El adhe Alqualonde
|
|
![]() |
|
Evo, ovako napreduje moja sjemenka, nakon samo dva tjedna...
![]() ![]() Naravno, i dalje držite palčeve za sreću ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Reno, sjeme mi je poslala jedna dobra dušica...Drago mi je da ti se sviđa.
|
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A da mi probamo pogađati koja je to dobra dušica!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pa mogli bi napraviti novu igru :"Pogodi tko mi je poslao sjemenke?"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo drvce rapidno raste...evo nove fotkice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
A da licitiramo za jednu od tih što su ti iznikle?Evo nudim početnu cijenu 10 kn.
![]() |
|
![]() |
|
Odlična početna cijena
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |