Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 37383940>
Korisnik
Poruka
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 16:34
E sad malo o buri. Da sad napišem što mislim o njoj moderatori bi me radi prostakluka zauvijek banirali sa foruma.

Ovaj bor ima točno 25 god i potpuno je zdrav. Granu je slomila bura, tako da je premostila prilazni put i temeljito skršila divnu smokvu. I ona će morati otići. Na slici nemate usporedbu veličine, promjer grane je bio cca 30 cm

Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 16:49
I ova šljiva je bila potpuno zdrava. Ništa trula iznutra, ili izjedena crvotočinom. Nije nakrivljena od reume, nego kako je imala drugu, simetričnu granu, nju je bura prepolovila, jednu stranu je doslovno otrgnula. Rana je 3/4 metra dugačka. MM ju je premazao voćarskim voskom i poslije sa vapnom protiv ne znam kojih nametnika pa se rana ne vidi jasno.

Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 16:51
Ali, ima ih koji se ne daju

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 17:18
Opet sam malo istrčala s fotićem. Ovaj kutak već ljepše izgleda. Još kad i AKO iznikne što sam posijala, (kad bih se barem sjećala što)

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 17:20
Ovu srećom nije bura slomila

A ova se od šoka ili posvađala s bojama ili postala daltonist pa nabacila drugačije cvijeće

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 17:20
Draga Vera,
Kako si ti vrijedna,sve ti je kao po špagi,
što se tiče bure,ona ti u prirodi radi selekciju,tako i u tvom slučaju.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 22:52
Nisam dugo bila kod tebe u posjeti....Malo sam pregledala što sve ima kod tebe novoga...Čitam da je bila jaka bura koja ti je radila kažin po vrtu, pa kada molim te? Tu kod nas nije bilo bure pa mi je čudno da je bilo kod vas...Lijepo ti je i prostrano dvorište sa lijepim drvećem...Ruže su prekrasne, ja ih jako volim tako da sam ove godine zasadila oko 15 novih ruža u novi vrt....Hoste su lijepe i odličan je prijedlog Perle za uređenje hostinjaka.Vidim da si obavila šoping na Riječkom sajmu, lijepo za popunu
praznina u vrtu....ClapClapWink
sutra je novi dan
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 23:17
prvi puta sam u tvom vrtu i mogu samo reci da je prekrasan
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 00:15
Rosa2 i Belina , hvala na komplimentima.

Jagoda, bura je prekinula ružu pred 10 dana ili tako nešto kad je zadnji put puhala, ali sam tek sad stavila slike. A stabla su stradala ove zime kad su bile one jake bure.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 00:25
Suosjećam sa tvojim bjesom prema vjetru, kod mene u vrtu pušu svi mogući iz svih smjerova.

Obriju sve što se posadi i osuše zemlju totalo. Kako je pjesakovita zemlja tako mi je pretvara u prah.

Naša jedina opcija su vjetro-brani i živa ograda uz njih, ako nađem koja će preživjeti Confused
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 00:36
I najgore što nema trajnog rješenja, osim da digneš zidine pa ti kuća naliči na zatvor.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 00:58
Tako će i biti, drugog rješenja nemam ako hoću imati bar glavicu salateConfused.  
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 09:45
nagledala sam se ljepote kod tebe vera ,super je sve..ja sam početnik u biljkama,tek nedavno sam se vratila u hrvatsku i sad uređujem svoje dvorište,a poput tvog muža sam,mora sve bit "pod špagu" Smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 10:24
Vero, unatoč buri, ili u inat buri tvoj je vrt lijep. A bura ponekad unese rock and roll u tvoj istarski blues.. Ravnoteža Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:19
i ja ne volim vjetar,izludjuje me.tvoj vrt mu ipak prkosi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 19:09
Obožavam cvijeće, ali ona dva primorska bora, eh da imam puno mjesta, ovako uživam u tvojima i onima u Skradniku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 09:29
smile154SRETNA TI NOVA!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 02:02
Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 02:55

VERA SRETNA TI NOVA 2012....smile166

sutra je novi dan
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 21:31
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom Thumbs%20Up
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 37383940>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.