Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 312> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je prelijep, koji je to cvijet!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Gricka, obradovala me tvoja posjeta. U svim vrtovima ovdje ima zaista prelijepog cvijeća. Mnoge sada vidim prvi puta.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, i ja sam, otkako sam na forumu, ugledala i naučila ponešto o najmanje stotinjak novih cvjećki. Svako malo nešto novo vidimo, naučimo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj cvijet se zove scaevola ili lepeza. Kaže mi cvjećarka da ima i u drugim bojama.
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A meni su katruže lijepo zamirisale
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala san sve tvoje lijepo cvijeće i oduševila sam se svime a najviše su me se dojmili ukrasni grmovi! roko pričalica je prekrasan, i tvoje povrće i jagode su za deset!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, puno novih vrsta sam ovdje upoznala i sada kako " ljudskom srcu uvijek nešto treba, zadovoljno nikad posve nije, čim željenog cilja se dovreba, opet iz njeg sto mu želja klije, kao što reče pjesnik, čim vidim neku zgodnu biljčicu dajem se u potragu a svaki dan nešto novo i novo.
Mali kaktus i Anaida, hvala na posjeti! |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepotica prva ružica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš jako lijepog cvijeća milice, ali meni su najljepši amarilisi i ljubičice. Predivno
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, Antonija,
Anaida i Mari, obradovale ste me svojom posjetom, hvala vam. Sada po malo dolaze plodovi u mome vrtu. Počelo je s graškom, jagodama i nastavit će se dalje. Svega ima po malo, što se kaže za prvu ruku. Vesele me moji plodovi a znate i same da je fino ubrati npr. salatu ili višnje i onako svježe potrošiti, da ne mora u vrećicu pa na vagu . Domaće je domaće.... |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim svratit kod tebe, a ovo proljeće je i plodno ne samo cvjetno, ima tu puno aroma, mmm..
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |