Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 133> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duda,ova tvoja ruža djeluje gotovo nestvarno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Zakaj još ne spavaš? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
već desetak dana nisi nikaj poslikala
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čitam malo... pa stvarno ima svakakvih ljudi... doći na more u ovakav raj, kakav je tvoj i tražiti TV kao kino...
![]() A ti stvarno čuvaj glavu, lako za auto...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Duda, slike i vrt su ti pre,predivni
![]() Čitam kakav ludi dan imaš...najbolje je da odeš na more i da se umiriš uz neku dobru knjigu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Dudo,sve je jako lijepo,a ostići su fenomenalni.
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e moja konte svašta ja čujem ..eto gospodin je reko da ako nema jakuzija i tv- lcd- flat-110cm e pa on neče doč ...šta češ ja mu rekla plačem radi toga ..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
znači još malo pa otvaraš sezonu kupanja
![]() dok ti mjeriš ove niske vrijednosti ja mjerim malo više...jučer 140/100, ali nisam osjećala nikakve probleme ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ajme Duda, vi niskotlakaši ste stvarno prava opća opasnost.
Ah, veliš kupat ćeš se u moru? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ahojček danas sam malo bolje volje,imate pravo za auto važno da ja nikom nisam niš napravila a lim se popravi (joj a kolike cvećeka sam mogla za taj popravak kupit
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Danas otiđi spavati što prije - sutra je novi dan. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
oprobano,i mene vrt trgne i nema depresije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Auto se popravi,bitno da si ti nama dobro i da je sve prošlo bez
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
imali koja zvjezdica tu za uređenje vrta ja bih ti dala čistu peticu a oni nedaju još jednu zvjezdicu ma kakvi su to ljudi draga moja , šetnja kroz tvoj vrt odmara i dušu i oči
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Duda prekrasan ti je vrt.....Grozno je toplo kod tebe ali bome i kod nas....Ti se barem bućneš u more pa ti je lakše...Ja još ni ne pomišljam na kupanje, nije mi još dovoljno toplo...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bok cure kod mene 33 u hladu,jutros sam zaspala i morala jurit da Lavu odvedem jer su išli na izlet u Biograd na "podmornicu" razgledavat podmorje pa nisam stigla srknut kavu od pada tlaka fino drmnula auto u zid MM ima da plače od sreče kad vidi,onda po toj vručini vozila u Zadar po neke naručene stvari i naravno skrenula u MBM e onda mi se digo tlak jedino kaj je bilo povoljno su viseće jednostruke pelargonije koštale su 2kn,gazanije 4kn male mini ružice koje su bile u dosta jadnom stanju mislila sam da su ih dali ipak na sconto klinac po 30kn su ...i tako po povratku dva konja su prešla na moju traku valjda od ove vručine trebalo je malo do sudara... mislim da ću popodne provest u moru jer vidim da se ljudi naveliko kupaju...a da margaretice su od Mire
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ahojček cure evo me opetr malo..dakle nakon nezgode sa autom malo sam pala u depru jer nemogu vjerovat da to napravim nakon 23g vožnje svega i svačega po svakakvom vremenu i onda se nasadim na glupi zid...no kad imate mužića starijeg 15g hehe sve je oprošteno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abutiloni ove godine napokon pokazuju malo više cvijeteka
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sam da se javim nisam prijavila novu biljčicu s kojom sam se počastila u čast razbijanja auta...sliknut ću je nemam pojma kako se zove a da nisam se kupala ipak sam bila u badiću i točala noge u moru nekako sam ja ipak smrzutak ali zaista je bilo danas pakleno da se ne šalim evo vam podatak da mi je tlak nakon turske kave se povisio na čak 90/65 pa kako se nebum srušila...evo sad puše bura a temp je i dalje 27c...toploooo
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
predivan pogled .sa balkona i ispod balkona
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |