Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam drage moje na posjeti...Evo još poneka sličica iz moje bašte..
Božur ![]() Bijeli bozur ![]() clematis,president ![]() okupan kišom.. ![]() klinčići ![]() bijeli delphinium ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Alisa, naravno da ćemo ti opet doći jer imaš krasne cvjetiće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvjetno i šareno predivno!
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Iz godine u godinu ti bašta sve lijepše izgleda. Prekrasni su ti pakujci, alijumi, ruže, ma sve ti je super. Tek kad ljiljani procvjetaju koja će to biti ljepota.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno alisa
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Napokon ruže,i kod mene..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jednogodisnje ivancice ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Cure moje drage,lijepo vas je vidjeti kod mene u bašti!Dođite opet..
Evo malo sličica..Božur.. ![]() clematis president ![]() ![]() Ornithogalum ![]() đulbešećerka ![]() bijeli delphinium ![]() karanfilcic ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Prvi put sam u tvom vrtu i stvarno imaš divnog cvijeća za pokazati. Pakujci su mi divni!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisam dugo bila i imala sam što pogledati. Vrt pun raznolikog cvijeća.Prekrasno
![]() ![]() ![]() Dobro da si stavila sliku ljubičastog jorgovana jer je zbilja prekrasan, naravski i bijeli... mogu zamisliti kako ti mirišu dok cvjetaju ovako bogati...
No uz svo cvijeće ovaj puta izdvajam sliku onih mix pakujaca... baš to što su miksani im daje posebni čar!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jorgovan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jorgovan mi je zamirisao sve do Čakovca, cvjetići jedan ljepši od drugog, ali Amarilis je prekrasan
|
|
![]() |
|
šeboj predivno miriše..
![]() još pakujaca..Ovi su iz sjemena.. ![]() alium giganteum,još ne otvara svoj cvjetic..Baš je gigant! ![]() još jedan alium ![]() delphiniumi kupljeni ovog proljeca ![]() i ruze su počele ![]() i još pakujaca ![]() ![]() zadnji tulipani za ovu sezonu... ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure moje,što redovno svratite u moj vrt..Evo malo novih sličica,tek da osvježimo temu..
Iako mu je cvjet prošao,moram staviti sliku,tek da se zna da je cvjetao i ove godine. ![]() ![]() amarilis cvjeta i to obe lukovice koje su u saksiji.Jedna štapka ima po 4 cvjeta.. ![]() i ova moja ljepotica cvjeta.. ![]() ![]() pakujci mix boja.. ![]() ovaj ima gigantski cvjet.. ![]() Nedavno kupljeni aster alpinus ima svoj prvi cvjetic.. ![]() alium ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo me kod tebe u vrtu i nemam rijeći kojom bi opisala ovu tvoju ljepotu
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
bijeli jorgovan i dicentra
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Dok ti spavaš ja ti obilazim baštu i uživam.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E oči mi ispadoše od ljepote i boja, prekrasno
![]() Sad sam već sigurna da si opljačkala vrtni centar ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly drago mi je da sam vam pomogla!I drago mi je kada se pomažemo tako,učeći jedni od drugih!To me veseli na ovom forumu..
Curke drage hvala vam na posjeti..Kod nas kiša pada li pada..Pokvarila mi praznične planove,tako da nema ni novih slika ni novih biljaka.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |