dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sarajka baš si me razveselila novim slikicama i to još pakujčeka
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sipladenija je krasna, u preslatkoj košarici, moja još ne cvjeta, ali ima pupove.
Pakujci su biljke, koje tek otkrivam, toliko raskošnih boja, za sada kod mene samo dvije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
]moja nova biljkica je procvjetala
![]() Uploaded with ImageShack.us U subotu sam kupila takvu ljepoticu sa 2 cvijetića ali još je u Skloništu# zbog ove dosadne i nemoguće bure. [/QUOTE] |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nek naraste lijepa i velika! Ja bas nemam srece s njom
|
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Baš je lijepo i mirisno u tvom vrtu,mislim da svi slikari ovoga svijeta nemogu stvoriti nijanse boja koje može priroda.
|
|
![]() |
|
Triša moja sve su prezimile i već su posađene ,poneka je već nikla ali to kod nas ide sporo dok se ne ugrije zrak i zemlja,naravno da očekujem i ove godine raskoš boja mojih begonija
bako hvala na posjeti i kod vas je vrt prekrasan |
|
![]() |
|
Draga Alisa veselime me što klematis napreduje,i tvoj vrt i noviteti su krasni
Gute Fee hvala na posjeti,i ja često šetam tvojim vrtom i uživam ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga sve je super, ali ja samo čekam tvoj klematis, a on raste lijepo, baš je napredan, no vidjet ćemo dali će ove godine imati cvijetak, treba strpljenja.
Hoće li ove godine biti velikih begonija, jesi li im sačuvala lukovice, ili kupuješ nove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sarajka draga , koja ljepota ! Divno je bilo setati tvojim cvijetnjakom !
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Odlično je kod tebe,Sarajčice...Moj-tvoj klematis alpina dobro se drži..Ono što neznaš šta bi moglo biti,sa bjelim cvjetom liči mi na đurđevak...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Leo Nata bilo bi mi zaista zadovoljstvo da dođeš i budeš moj gost,pa nije Sarajevo na kraj svijeta,malo samo dobre volje i eto te kod mene da zajedno uživamo
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
joooj draga moja Sarajka, vjeruj mi rađe nego išta bih pravac Sarajevo... Možda jednom u životu, a onda se nadam da ću osjetiti mirise svoga djetinjstva u tvome vrtu. A do tada veseli nas lijepim slikicama!
Pusa velika! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |