pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo travnjak posijan prije mjesec dana i posadjena samo ruza stablašica tu je bio onaj mali ribnjak ako se sjecate
![]() ![]() ova ruza je mojih ruku dijelo skinuto trnje , oblikovana stablo je na visini od nekih 150 cm i to je to krajnje jednostavno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hvala moon
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eto to je to sto se tice kaktusića
![]() ![]() ![]() ![]() NARAVNO moram spomenuti da ih ima dosta od lantane sukulenata i kaktusa i vecina se primila sto je naravno odlično a kolekcija se stalno prosiruje sva sreca pa malih keramickih saksija dobijem od jedne zene pa su mi svi u skladu |
|
![]() |
|
hvala tija ostani tu sace jos bit imam novih sjemenki samo poslusaj popis
-nelumbo nucifera 10 sjemnki -jacaranda mimosifolia 20 sjemnki -bauhinia tomentosa 10 sjemnki - nimphaea stelata 10 sjemenki (plavi tropski lopoc) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I ti se danas raspištoljio s fotkama.......uživala sam u svemu , a jezerce mi je posebno lijepo
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() tu je i pupoljak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
strelitzia reginae ( budem ove listove posjeko gadni su mi al cekam da ovaj sto je krenio otvori se )
![]() ajmo na kaktusiće prvo uskršnjak ( malo kasni al nema veze) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima
triša- tako je slični su nam ukusi samo sto si ti kamenje vjerojatnoiz neke riječice nosila a mi po pruzi skupljali oblutke ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dragi Pandić nemam riječi !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od tolike ljepote zastaje dah. Plave perunike ispred kuće savršeno se uklapaju, jezerce me oduševilo, veće je ali vrlo slično mojem.
Sve ostalo je fantastično.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
bile male ili velike zaista su prekrasne,a cvijeće kao u rasadniku,zaista predivno,uredno,skladno
|
|
![]() |
|
magarčić
![]() kanal i cvijetnjak ![]() |
|
![]() |
|
![]() clematis dr rubel(ja mislim) ![]() aloe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() caselpiniana ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |