Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 120> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno cvijeće, a Lovro je pravi šarmer - zaradio pelargoniju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hm, dal je ovo za pohvalu ili pokudu?
![]() Nakon 3-4 godine kak živim tu, prvi put sam oko Uskrsa kosila travu! I u travnjaku ispred kuće ugledala sitne listiće koji su me podsjećali na ivančice! Naravno, zaobišla sam ih i da, to su bile one...sad im se svi dive: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Žute Dravske perunike!
Lako bi ocvale kolko dugo nosim fotić do mame! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Weigela stara najmanje 25 godina, ustvari, kod nas je tolko, a još kolko je bila kod tete?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Clematis, svakim danom sve ljepši i rascvjetaniji!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kad sam Moon pitala dal treba "obične starinske" đurđice, rekla je da ni nezna da postoje još kakve!!!
Nisam znala ni ja do prije par godina, dok mi susjeda nije dala ove s "šatiranim" lišćem! No,nema ih puno, polako nestaju, tj. opsjedaju je starinske!!! Moram im napraviti "zraka"! ![]() Nema ih puno, a i slika mi je za "strelit"!!! |
|
|
|
![]() |
|
Evo me već kod moje stare bake!!!
U 95. al , hvala Bogu, pametnija od svih nas!!! Još da ju služe noge i oči, možda bi i ona bila na CIF-u! ![]() malo perunika ![]() ![]() ... ova me oborila! Al je mali grmek, moram pričekati da si malo otkopam!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bakina weigela, rozi cvjet
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dipladenija, crvena, s teglom visoka oko 1,50m!!!
Lani je prekrasno cvala, sad očekujemo cvjetiće!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno, klematisi, ivančica, a weigela mi je favorit |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Meni je favorit roza perunika, divna je! |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
svaka čast prekrasno cvijeće ide to s generacije na generaciju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ova bakina perunika zaista je najposebnija koju sam do sada u našim vrtovima vidjela.. Pravo malo blago! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno bi se teško odlučila što mi je favorti. Predivna vajgela... predivne perunike, silnog cvijeća i kaktus....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lovrek dobro si napravila kaj si zaobišla onu ivančicu, baš je simpa
![]() puno lijepih cvetekof imaš, a bakina perunika je famozna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo i ja im se divim
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pozdrav drage moje,
baka, moon, Vilmač flower, Anaida, kontessa, nataly, enrikova nono, misty-da i svi drugi znani i neznani!!!! Ova perunika je stvarno miss bakinog vrta! Vejgele su zakon! Ovo proljeće sam si bakinu zapiknula i izgleda da se primila!!! Neću se puno radovat, možda još "vegetira" iako je prišlo mjesec i pol!!! Tak sam bila vesela za biljčice koje sam dobila tijekom zime od dragih "morskih"forumašica i dugo su bile zelene i pupale, a onda prek noći...šmrc...uvenule!!! Kontesaa, tebi bi pasalo moje djevojačko prezime!!! Po niku mislim!!! Asocira me na kontesu Neru!!! A ove ivančice... gle ima i jedan mrav... okolo sam popikala bambusove grančice da mi ih naši "gradski kosači" ne pokose!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |