Božur - Paeonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 35> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milica, Mimar prekrasni Božuri.
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala ,Klimatis. Radujem se svakom novom cvjetku.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Mari, ovo „običan mali jadni“ se odnosi na drugu njegovu sliku kada nije bio više lijep. Da u pravu si taj je drvenasti. Ovaj crveni je zeljasti. Ovih dana je bio na vrhuncu svoje ljepote. Šteta što ga nisam tada slikao da vam pokažem kako je blistao. Prekjučer je padala kiša i to je bila prekretnica. Počele su mu otpadati latice i kroz par dana će biti „običan lijepi zeleni grm“. Ovo je ispravak mog prijašnjeg netočnog navoda. Inače i roza i crveni božur su božuri mojih susjeda i rastu u neposrednoj blizini moje parcele. |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme bozuri su vam divni
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Išče su lepše djevojke ke beru katruže..
A zaista su ti krasne ovako u duetu, Mali Kaktus!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
milice prelijepi su
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo neki naši
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Iris Kaktusić ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Predivno...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
milica7 imaš sreću s božurom, odmah dvije boje
![]() mojem crvenom kojeg sam prošle godine posadila, osušili se pupovi prije nego su procvali, bude slijedeće godine više sreće, valjda |
|
![]() |
|
Dragi moji, božuroljupci,božuri su zaista lijepe biljčice i volim ih ali već ne znam gdje bih utrpala još koji. Nadam se da će mi cvjetati slijedeće godine jedan novi zvan Sarah Bernard a želim nabaviti i crveni. Bit će naguravanja u mome vrtu.....
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Milice predivni su, meni je samo žao što cvijet traje tako kratko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da, cvijet kratko traje, još kad ga prije kiša dohvati ili rascvjetanog oluja uništi...
|
|
|
|
![]() |
|
Kao i sve poslije kiše. Ali posebno sa božurom. Prva jača kiša i more latica po cijelom vrtu. Gdje da najbolje pogledam za kupit neke lijepe božure?
Imamo bijeli i rozi, i veliki drvenasti. Svidio mi se jako onaj žuti na slici prije. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |