Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 96> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok, njima izgleda treba neko vrijeme da se aklimatiziraju kad se presade, makar i u istom dvorištu.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam i ja nekoliko vrsta čuvarkuća, ali priznajem da mi baš i ne napreduju, pa kod mene nije i mislim da ni neće biti ,kako to kaže Mali kaktus - gužva
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pčelica i tvoja je lijepa,za čas će tu biti gužva.
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
koliko krasnih čuvarkuća svi imate
![]() evo moje skromne čuvarkuće ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
hvala..ova velika u sredini se ove godine jako povećala i očito joj paše i posuda i položaj, jer tjera hrpu malih, tak da bude gužva do kraja ove godine
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Baš lijepo, Jo. I posuda i čuvarkuća.
![]() |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Šteta
![]() |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Nisu moje.
Jesu ljubav.
Nisu na prodaju.
|
|
![]() |
|
Zgodno, zgodno Arnold. Jeli to ljubav ili prodaja? U svakom slučaju jako lijepa kolekcija. Svaka čast.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa koliko ti vrsta čuvarkuća imaš?????
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
palcica, ova posuda sa čuvarkućom je savršena, odlično izgleda..
a ovaj veeelikii čuvarkuča se nalazi malo dalje od kuće, ali je tako veliki da sam siguran da ju čuva i na toj udaljenosti:):)zanimljivo je to kaj na tom krovu gdje raste uopće nema ni zemlje, možda nekih 2-3cm mahovine, al on se svake godine širi.. baš su fascinantne te biljke ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() JoKrajnik, a tebi zaista čuva kuću.
![]() |
|
![]() |
|
Kamenjar, to je eševerija.
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Ajoooj htjela sam copy/paste jednu zahvalu sa neta al ne ide.........Hvala ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Palcica,dobro dosla medju biljkoljubce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš je kapitalac ta tvoja čuvarkuća Jokrajnik. Super je.
Jako mi se sviđaju i čuvarkuće i posude Palčice. Kamenjar to je nekakav sukulent, ali ne znam koji....prepuštam znalcima. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
palčice super su ti posude,ja bi vas zamolila da mi netko kaze šta je ovo ,,malo sam je isprljala jer je vjetar nanio lišća na nju,pa sam ga skidala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |