Azalea |
Odgovori | Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takvu sam ja neki dan u kauflandu platila 24 kune.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni cvjetovi izgledaju k'o da su lagano skuhani
|
|
...štihača je zakon...
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, sad cu ih na salatu spremiti...
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako izgleda moja kad je žedna, a zna se da u trgovačkim centrima ili pretjeruju s vodom ili uopće ne zaljevaju.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što je vama, pa što možeš kupiti za 10 kn. Kad joj Frida bude šaptala ona će se oporaviti, a moja od 30 kn iz Peveca tko zna? Mogla sam imati 3 komada.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja samo kažem da je žedna , nemoj Triša vikati na mene . Da sam znala da će ih spustiti na 10 kn i ja bi čekala , a ne kupila za 24
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma i ja sam pomislila - za 10 kn izgleda sasvim ok...već ću ja
nju urediti...neka ocvate i odmah dobiva novu kućicu i
zemljicu...vidjet cete vi nju za par mjeseci
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već za dva do tri dana će biti savršena samo joj daj piti.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teice, ko bi na tebe mogao vikati, ma nema te sile, samo mi je bilo žao pa sam se malo javila.
|
|
RIJEKA
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napila sam je...čitala sam da treba svaki dan prskanje, ali ne po
cvjetovima i ne da baš stoji u vodi...mislim da joj ne fali vode, a
hoće li se popraviti vidjet cemo...
Tješi me to što joj listovi izgledaju jako dobro, čvrsto, zeleno i zdravo...cvijet je ionako prolazan... |
|
nela
Nedavno posijan Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja sam vidjela u katalogu bauhausa da ih ima po 24 kn, ja ću valjda danas pa ću si kupiti...
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moja azaleja je ocvala i znači sada ću je presaditi.Kamo da ju stavim po ljeti.Van na sunce ili u hlad.Moja prijeteljica ju u Matuljima drži cijelu godinu vani kraj kuće u ukrasnom sanduku.Ja ju sada po zimi držim u denvnom.Malo sam iznad Matulja.Pomoć!!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice, ja svoje držim vani, ali ih imam prve godine - nisam ih spremala kad je ono bilo malo zahladilo, a bilo je ispod nule, jer su mi neke nježne pelargonije otišle.
Kako je kod tebe ipak malo hladnije, možda je bolje da su u teglama ili sanduku, pa baš kad najave jako hladno- spremi ih.
|
|
RIJEKA
|
la_ninja
Novo sjeme Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja imam jedno pitane, a vidim da ste dobri u ovome. Ja sam svoju
biljcicu ostavila na staranje momku. Svaka tri dana za njega je
precesto, kad se radi o zalijevalju. I ona se jadna osusila i opali joj
listici i cvjetici. Ali ja je uspijem povratiti i lijepo ona cvata,
samo ima tri grancice i listice na njima super, i tri cvjetica.
A sad pitanje. Postoji li nacin da je malo progustim :).? I jel se moze kako razmnozavati? (ovo bi potpitanje) Mogu ja nju i slikati da je vidite. Draga mi je, dala mi mama kad sam preselila u novi stan, kao na useljenje :). |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam bijelu i roznuobadvije su duple i presadila sam ih prije dva dana tako nek sad uživaju svaka posebno . a kupila sam ih u lidlu prije mjesec dana isuper se drže . koštale su 16 kn. bile su zajedno u jednoj maloj teglici .
|
|
milica
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i moje |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme prekrasna je, a moje su izgubile listove, cvjetove, ogoljele, na kraju sam ih stavila van, negdje direktno u vrt u sjenu, pasad čekam da se možda oporave.
|
|
RIJEKA
|
Filipa1
Novo sjeme Pridružen: 12 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan cvijet, imala sam prošle godine, al ga nisam uspjela sačuvati.
Pročitala sve al otišao čim su cvijetovi opali, ha , ljepota je kratka!!!!!!! |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sada se mogu pohvaliti da znam nešto o njima.
Počinju mi ponovno cvjetati. |
|
Milena
Novo sjeme Pridružen: 15 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon dugo vremena uspjela sam umetniti po drugi put sliku. Moja azaleja je jedna odbačena biljčica koju sam preuzela i velikom ljubavi, vlagom i prskanjem - sjena na južnom balkonu, vratila u život i od sredine ljeta je počela cvjetali i evo je sada u drugom mjesecu. Odoljeva splitskoj buri i zimi. |
|
Odgovori | Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |