maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da sam vidila da tražiš ovo
ako još uvik želiš pošaljem ti |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany drago mi je da je stiglo..i ja sam vec zaboravila na njih... sad znaci moze ici i drugo
ostali kome trebam poslat ide ovaj tjedan |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trazim ako ima tko
-sobna lipa -hibiskus (ne vrtni to imam) -pelin puzavac sareni,imam zeleni htjela bi ljubicasti pa ako tko zeli dajem reznicu svojeg za zamjenu -maranta trazim i ovakvu koprivicu ...i dalje nudim sta je na popisu..bit ce i koja |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene nakon dugo vremena..malo da nadopunim svoju ponudu/potraznju
-sve sta trazim ako tko ima ostaje i dalje , ja iduci tjedan saljem kome sam sta obecala,moram pogledat u tekicu... -nudim jos biljkice s korijenom mjehuricu -kadulju -plavi zvoncic(slikice potraziti koju stranicu naprijed) |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trazim razne sukulentice u zamjenu dajem sta imam duplo...
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslačak, koji puzavac ljubičasti tražiš? Ljubičastu tradeskanciju?
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hay draga moja...iskreno neznam kako se zove...slaba sam s nazivima. znam da je puzavica i da je s ljubicastim sarama..imala sam ju al eto nestala...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trazim planiku ako tko ima ili zna gdje mogu kupiti
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam da li bi se reznica primila.Raspitaj se.Svaki dan prolazim kraj nje.Bode mi oči kroz jednu ogradu.Čak sam je i jela dok se nisam sjetila da bi mogla dobiti gliste jer su bile pune prašine,a ja proždrljiva.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak, ne znam kako ti ide sijanje. Ja sam prošlo ljeto na moru skupila sjemenčica planike pa ako hoćeš...
Kiki, pogledaj ispod planike možda ima malih biljčica, ja sam ih našla nekoliko ispod te iste gdje sam brala sjeme. Jednu sam iskopala i dobro se drži tako da nisam ni sijala.
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako imas sjeme viska moze ,nemam sta izgubiti. A kako se sadnica prima znam jos manje.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti.To je tuđi vrt i visoka ograda.Ne mogu unutra.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |