Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljiljani - Lilium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ljiljani - Lilium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 64>
Korisnik
Poruka
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 17:41
Da budem pokušala sa zaljevanjem jer sam primjetila da oko amarilisa i drugog ljiljana kojeg sam tek nedavno posadila baš ne idu,mislim nema ih oko zemlje kao kod ovog koji će cvasti.Amarilis ne zaljevam puno jer sam pročitala da se treba pričekati da se zemlja malo prosuši između dva zaljevanja pa sam poslušala savjet.Možda sam to pravilo trebala primjeniti odmah za sve biljke.Probat ću pa ćemo vidjet.
Naravno,pazit ću i na biljke..hvala smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 17:16
Nisam ništa našla. Iskreno izgledale su mi malo mekano i staro lukovice, a i nisam ih zalijevala skoro ništa. Osim što je kiša padala. I dahlije koje već imam godinama nisu potjerale.

Neka se sve zeleni
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 17:51
Klimatis vjerojatno ih je nešto napalo ili pojelo,nažalost.Lukovice i kad nisu dobre kvalitete i ako ne potjeraju trebale bi biti tamo gdje su i posađene.Ja sam prošle godine posadila 2 lukovice ljiljana.Kad sam ih išla otkopavati za mjesec,mjesec i pol vidla sam da su strunule od previše vlage.Vjerojatno je Vaše nešto pojelo ili napalo.
Baš mi je žao što je tako ispalo.Više sreće sljedeće godine,nažalost smile73
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 20:52
Tea jel tvoj ljiljan procvjetao?Moram nešto reći i Klimatis neznam kad su posađene dalije jer ja mislim da je za njih još uvjek hladna zemlja naručito ovih dana kad su bile ove kiše.Strpi se još malo pa ćeš vodjeti.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 21:30
Nije još al sprema se uskoro...zeleni pup je ponarančastio i mislim da će se uskoro otvoriti..Ugl kad bude,bit će i slike Thumbs%20Up
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:15
Ok dobro nemoj da zaboraviš veselimo se tvom ljiljanu.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:48
Hvala puno smile73Pratim ga pomalo svaki dan i ljepi je narančasti al još se nije ni počeo otvarati ali sudeći po boji mislim da bi se kroz 3 dana trebao otvoriti...slikala sam ga sa zatvorenim pupom dok je narančasti ali stavit ću sliku kad se putpuno otvori...još malo smile213
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 09:01

Evo,jutros me ugodno iznenadio i procvjetao smile126
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 09:04

evo još jedna slikica
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 14:07
Tea svaka čast jako ti je ljep ljiljan bolje rećeno prekrasan.Kako bi rekli jedan ali vrjedan.Takav nisam imao moj je bio drugačiji,ali za ovaj se stvarno isplatilo čekati samo tako nastavi nadam se da si sad ponosna vlasnica ljepog ljiljana.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 14:33
Predivan je.Imam  i ja taj narandzasti azijat!
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 14:46
Hvala puno smile79drago mi je vam se sviđa.Još samo da je uspijela oplodnja i onda sam zbilja zadovoljna...znači to je azijat...sad znam i koji je (slučajno sam bacila omot)
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 14:55
Da,azijat je..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 15:01
Super alisa,baš sam mislila pitati koji je...a sretna sam da je azijat jer oni lakše niču i lakše se uzgoje iz sjemena pa ne bi trebalo s time bit problema.Plantlover je pisao o tome pa sam se duboko nadala da nije orijentalac.Iako njega već imam a on će i kasnije cvasti jer je tek posađen prije mjesec dana..kolko orijentalcima uopće treba da iziđu iz zemlje?
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 22:57
smile227
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 08:12
Hvala lilie smile188
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 18:41
Zanima me koliko dugo sjeme ljiljana drži klijavost...Znali li netko?Može li držati godinu dana da ga se ne posije ili je klijavo samo nekoliko mjeseci?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:51
Cvate moj prvi ljiljan ove godine!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 14:15
Anaida prekrasan Ti je...sviđa mi se ova pastelna boja smile55
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 17:42
Anaida prekrasan je....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.