Sanja 1734 - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovako sam gledala vazu sa cvijetićem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Nisan se naljutila zašto bi, ormar je po želji ne mojoj nego cure kojoj san radila. Ali uživo je drugačiji nego preko slike, s tin da kad kupuješ rižin papir nije svaki isti, ja osobno volin onaj skroz prozirni, tako kad ga staviš uopće se ne vidi da je lipljeno nego izgleda da je nacrtano, jesi li vidila onu zadnju moju tacnu sa magnolijama, e to ti je taj prozirni prozirni. Razlika ogromna. Vidićeš moj ormar koji san napravila samo ga triban slikati, on je pravi, ali zaista pravi shabby.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sanja,boce su ti divne
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Vrijedna si kao i obično - meni se sve sviđa, nešto bih ipak izdvojila kao i ostale curke, vaza sa cvjetićem mi je puni pogodak! Bravo!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Vaza je odlična!!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I ja bih izdvojila vazu, stvarno je jako lijepa. A ormar bih i ja još malo doradila.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
I ja bi bocu, super je.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Ali cura neće da joj se ormar doradi, njoj se takav sviđa. Glavno da je ona zadoboljna, a sad napokon uspila mi je šablona i to perfektno. Kad bude gotovo u cijelosti, opet ormar ali moj, staviću na forum, nadam se ovaj tjedan. Ormar je mrak, bar meni. Inače hvala na komplimentima i pozdrav svim tetama.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
majstorska izvedba,ide to tebi jako dobro...jedva čekam nove radove
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predobro!!!zaista majstorska izvedba!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
prelijepi radovi!!!!ne mogu se odlučiti koji je bolji!savršeno je!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |