Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus,kamenjar,hvala,mislim da je to rebutia,a koja ne znam.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mali kaktus,prekrasni su..
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Krasno ti cvatu. . .
![]() Pomagaj mi i reci dali je to rebutia ? Ova na drugoj slici koja se ne vidi iza tog krasnog cvijeta. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Ja sam napisala da su kaktusi lijepi,a ne čiji su.
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Nisam ja ništa kriv,natalija je kriva.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ako sam dobro pročitao što je Natalija napisala ispravno bi bilo mali kaktus da pohvališ travu. On je glavni krivac za ove lijepe procvjetale kaktuse.
|
|
![]() |
|
Natalija,kaktusi su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
e natalija nigdje nema kamena ko kod mene,budes ti jos dosla u "berbu"kamena heheh naš dalmatinski je najlipši al moj iz uvale moje di idem sa psom u šetnju poseban..
moji kaktusi su imale cvijet 3 dana evo danas im je 4-ti dan al su već polumrtvi ...prekratko traju al vrijede
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Natalija predivni su i tvoji i travini, da i meni je strašno žao što tako kratko traju, jer mi se nekad dogodi, ako sam u vikendici da ih niti ne vidim, zato stalno zabadam nos u njih i čekam cvijet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a moram staviti i slike jučer rascvjetanog kaktusa kapitalca našeg forumaša trave,
![]() ![]() ![]() za danas su ostala tri pupoljka u rezervi, stvarno je šteta što cvijet ne traje bar dan duže a evo još jednog travinog koji je bio u cvatu kad smo išli za filipjakov ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
okolica zadra je isto zadar
![]() nadam se da ćemo se upoznati na jednom od idućih okupljanja, a moža i prije ... vidim ja da mi je poznat onaj kamen ![]() ![]() imam i ja takav u kamenjarčiću (trebao je i moj kamenjar biti veći, ali moram mjenjati zamisli i planove zbog planova i ideja drugih članova obitelji, a svi imaju svoje hobije) ![]() evo da ne oftopičarim bezveze da srtavima sliku svoga nedavno ocvalog kaktusa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam,jesam natalija iz zadra sam točnije okolica zadra ...
|
|
![]() |
|
kamenjar predivni kaktusi, acvjetovi su im wow!!!
![]() dobro nam došla na forum ![]() jesam li ja to negdje pročitala da si iz zadra? ako je tako, još bolje i veselije - imamo još jednog člana iz zadra ![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
kaktusi su prelijepi, pogotovo kad daju cvijet.
Ja imam slični s većim bodljama ali još nije cvijetao, nadam se da hoće. Prezimio je u stubištu bez zalijevanja. Gledala sam nabaviti ovakvog s manjim bodljama ali nigdje ne nalazim. Inaće novim članicama želim dobrodošlicu a svima ostalima lijep pozdrav puno cvijetova! |
|
![]() |
|
hvala pinus,budem ..još se snalazim ,mjesecima vas čitam a tek sam se veceras tj danas registrirala i sad se snalazim
|
|
![]() |
|
Triškica,vidiš kak te ljepotanček voli
![]() |
|
![]() |
|
Kamenjar, dobro nam došao na forum i među kaktusoljubce. Kaktus u cvatu je zbilja lijep. Počasti nas sljedeći puta sa većim formatom slike, slike i kaktusi su ti krasni!
A ni Trišina mammillaria nije za bacit. Dapače lijepo cvijeta! |
|
![]() |
|
hvala mali kaktus,uživo su još ljepši,obožavam ih ,jedva čekam da se svi rasrastu ...triša imam i ja takav mali,super je
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad sam se vratila iz vikendice dočekao me ovaj ljepotan
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |