Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 134>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:43
Pinus,kamenjar,hvala,mislim da je to rebutia,a koja ne znam.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:26
mali kaktus,prekrasni su..
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:20
Krasno ti cvatu. . .

Pomagaj mi i reci dali je to rebutia ? Ova na drugoj slici koja se ne vidi iza tog krasnog cvijeta.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:10
Ovo su moji

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 21:07
Ja sam napisala da su kaktusi lijepi,a ne čiji su.
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 20:46
Nisam ja ništa kriv,natalija je kriva.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 20:21
Ako sam dobro pročitao što je Natalija napisala ispravno bi bilo mali kaktus da pohvališ travu. On je glavni krivac za ove lijepe procvjetale kaktuse.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 20:03
Natalija,kaktusi su prekrasniClap
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 17:02
e natalija nigdje nema kamena ko kod mene,budes ti jos dosla u "berbu"kamena heheh naš dalmatinski je najlipši al moj iz uvale moje di idem sa psom u šetnju poseban..
moji kaktusi su imale cvijet 3 dana evo danas im je 4-ti dan al su već polumrtvi ...prekratko traju al vrijede
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 12:47
Natalija predivni su i tvoji i travini, da i meni je strašno žao što tako kratko traju, jer mi se nekad dogodi, ako sam u vikendici da ih niti ne vidim, zato stalno zabadam nos u njih i čekam cvijet.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 11:57
a moram staviti i slike jučer rascvjetanog kaktusa kapitalca našeg forumaša trave,

za danas su ostala tri pupoljka u rezervi, stvarno je šteta što cvijet ne traje bar dan duže

a evo još jednog travinog koji je bio u cvatu kad smo išli za filipjakov

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 11:48
okolica zadra je isto zadar Wink
nadam se da ćemo se upoznati na jednom od idućih okupljanja, a moža i prije
... vidim ja da mi je poznat onaj kamen LOL, sigurno ih ima i na drugim djelovima obale, ali... ovaj mi je baš domaći djelovao Heart

imam i ja takav u kamenjarčiću (trebao je i moj kamenjar biti veći, ali moram mjenjati zamisli i planove zbog planova i ideja drugih članova obitelji, a svi imaju svoje hobije)

Heart

evo da ne oftopičarim bezveze da srtavima sliku svoga nedavno ocvalog kaktusa

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 10:56
hvala vam,jesam natalija iz zadra sam točnije okolica zadra ...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 08:31
kamenjar predivni kaktusi, acvjetovi su im wow!!!Thumbs%20Up

dobro nam došla na forumWink

jesam li ja to negdje pročitala da si iz zadra? ako je tako, još bolje i veselije - imamo još jednog člana iz zadra smile126
Na vrh
sanja9802 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja9802 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 07:51
kaktusi su prelijepi, pogotovo kad daju cvijet.
Ja imam slični s većim bodljama ali još nije cvijetao, nadam se da hoće. Prezimio je u stubištu bez zalijevanja.
Gledala sam nabaviti ovakvog s manjim bodljama ali nigdje ne nalazim.
Inaće novim članicama želim dobrodošlicu a svima ostalima lijep pozdrav puno cvijetova!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 22:23
hvala pinus,budem ..još se snalazim ,mjesecima vas čitam a tek sam se veceras tj danas registrirala i sad se snalazim
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 22:22
Triškica,vidiš kak te ljepotanček voliTongue
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 22:21
Kamenjar, dobro nam došao na forum i među kaktusoljubce. Kaktus u cvatu je zbilja lijep. Počasti nas sljedeći puta sa većim formatom slike, slike i kaktusi su ti krasni!

A ni Trišina mammillaria nije za bacit. Dapače lijepo cvijeta!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 22:18
hvala mali kaktus,uživo su još ljepši,obožavam ih ,jedva čekam da se svi rasrastu ...triša imam i ja takav mali,super je
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 22:17
Kad sam se vratila iz vikendice dočekao me ovaj ljepotan

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.