Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 203> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
cestitam na clanku u casopisu!
A ona panoramska fotka vrta mi je tek sad docarala kako ti je velik vrt i sve pohvale tvom muzu na lijepo pokosenoj travi ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cestitke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasno
![]() ![]() to je za mene skladno uređen vrt,bez riječi....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Korijenčice,
Hacijenda ti je prelipa,šetati se po njoj je ,listati slikovnicu.
![]() ![]() Vrijedni su ti prstići,sve čestitke,da su prepoznali i objavili Tvoju ljubav
prema prirodi,to moramo pročitati.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jedva čekan četrtak, da još čagod vidin!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Korjenko sve Ti je kao u bajci ,jednostavno prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kad si sretan lupi dlanom ti o dlan.. Kak ne bi bila sretna danas ciejlidan uživam u promatranju ljepote JUUUUUUPIIIIIIII!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo, šta reći šta već nije
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja, prošetala sam i naužila ljepote
![]() predivne perunike, grote su nas sve osvojile još davnih dana ![]() ![]() negooo....a gdje je taj lupinus? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
E, drage moje, vi me posjećujete a ja opet štrajkam sa slikama.
Imam ih jako puno samo da ih sredim i onda me se nećete riješiti
![]() Konti.... ma znaš kako su mi lijepi, nježno rozi već lijepo cvate a tamno lila se počeo otvarati, ma bit će pravi car !!
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
kakava si ti sretnica s tim kamenom velikim u dvoristu
![]() ![]() ![]() ![]() sve ostalo ti je prva liga travnjak ko nacrtan ma fantazija ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Korjenčice ima nade i za bijeli
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Panda...hvala ti na VELIKOJ pohvali..... jučer je travnjak opet pokošen, sad je spreman za kraljevski doček mojih rječkih cura.....
![]() Niho..... i tebi veliki pozdrav
![]() Konti.... čuvaj to sjeme ko oko u glavi!!
![]() Baka.... čeka te ždraja
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Kako ovo mora lijepo mirisati! Moja je još mala i miriši , tako da mogu zamisliti miris ovako velike.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Korijenko imamo li negdje recept napisan od ove krasne pite?
Trebalo bi mi pod hitno recept .
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Helouuu...!!!! Anči... oprosti malo "kasno palim" ali evo samo da stavim par slika perunika i pičim u recepte da ti napišem recept od ove fine pite
![]() Bez previše filozofiranja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |