flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 18> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Sve pregledala,tulipani su stvarno prelijepi,a naročito su mi super oni koji na kraju latice imaju resice.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jako zgodno onaj panj i stolček za cvijeće. Općenito si lijepo posložila vrt a cvijeća imaš kao da je već ljeto.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo, jako mi se sviđaju tvoji stalci za cvijeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
hvala baka,antonija i Yoyo, kod mene zapravo vrt tek nastaje....a svi vi več imate prave oaze,nadam se da će i moj biti jednom takav....
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo, baš lijepo
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
zahvaljujem na lijepim riječima ,u fazi smo završavanja uređenja nove kuće iznutra,a pošto smo na selu,a sad posao krenuo-i pored četiri školarca-ukradem malo vremena i za ono što mi odmara dušu, CVIJEĆE....
|
|
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Svega imas, ona lozica je super, bas fino rasirena...jesi i ti negdje u ravnici? :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sve mi je lijepo, osobito drveni stalak za cvijeće! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
kada će biti još slikica? sada se sigurno već nešto rascvalo ili razlistalo.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kako napreduje tvoje cvijece kad ce pasti koja slikica?
|
|
![]() |
|
slikica????
![]() |
|
![]() |
|
ma imam tehničkih problema,blootoo mi ne radi na ovom kompu, a onaj drugi komp na popravku,a sad su ruže u punom cvatu,pa za sada samo skupljam slike....nadam se da ču ih uskoro moći postaviti....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo konačno malo novih slikica....
![]() ovo je jedna ružica kao pup
![]() ovdje se rascvjetava...
![]() a ovakva je danas....
![]() i još malo ružica....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cveteki,cveteki,cveteki.........
![]() ![]() ![]() ups ova je naopako
![]() a ovo je novi clematis kojem ne znam ime,pa pomozite malo....
![]() ![]() a bit će toga još....
|
|
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
ovaj mi je najljepši!
![]() |
|
![]() |
|
kaktus koji sada cvate,umjesto za božić....
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne ruže i ostalo cvijeće. I moj je bijeli kaktus sad procvjetao umijesto za Božić
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |