Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 120> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka čast prekrasno cvijeće ide to s generacije na generaciju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Meni je favorit roza perunika, divna je! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno, klematisi, ivančica, a weigela mi je favorit |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dipladenija, crvena, s teglom visoka oko 1,50m!!!
Lani je prekrasno cvala, sad očekujemo cvjetiće!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bakina weigela, rozi cvjet
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo me već kod moje stare bake!!!
U 95. al , hvala Bogu, pametnija od svih nas!!! Još da ju služe noge i oči, možda bi i ona bila na CIF-u! ![]() malo perunika ![]() ![]() ... ova me oborila! Al je mali grmek, moram pričekati da si malo otkopam!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kad sam Moon pitala dal treba "obične starinske" đurđice, rekla je da ni nezna da postoje još kakve!!!
Nisam znala ni ja do prije par godina, dok mi susjeda nije dala ove s "šatiranim" lišćem! No,nema ih puno, polako nestaju, tj. opsjedaju je starinske!!! Moram im napraviti "zraka"! ![]() Nema ih puno, a i slika mi je za "strelit"!!! |
|
|
|
![]() |
|
Clematis, svakim danom sve ljepši i rascvjetaniji!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Weigela stara najmanje 25 godina, ustvari, kod nas je tolko, a još kolko je bila kod tete?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Žute Dravske perunike!
Lako bi ocvale kolko dugo nosim fotić do mame! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hm, dal je ovo za pohvalu ili pokudu?
![]() Nakon 3-4 godine kak živim tu, prvi put sam oko Uskrsa kosila travu! I u travnjaku ispred kuće ugledala sitne listiće koji su me podsjećali na ivančice! Naravno, zaobišla sam ih i da, to su bile one...sad im se svi dive: ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće, a Lovro je pravi šarmer - zaradio pelargoniju
![]() |
|
![]() |
|
Iz skoro, ružnog pačeta pretvorio se u prekrasnog labuda!!! ![]() Poput labuđeg perja..... ![]() Iznijela sam ga van na 2klik-klik" i sama se čudim kak sam lijepo ispalo!!! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne zahvaljuj...uzivamo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, veliki pozdrav!!!
Hvala Vam kaj šećete Lovrinom okolinom!!! |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moj zaključak je da je Lovro pravi mamin sin što se tiče cvijeće. zaljubljeno ga gleda i tete ga darivaju. lijepo ti izgleda koralj i lantana, do ljeta će to biti prekrasdni cvijetovi. ostalo cvijeće ti je lijepo, naročito mi se svidjela plava iglica u tvoje mame! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepih novosti kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |