Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 133> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duda, prekrasni ostići. pogotovo onaj sa proširenim laticama!!!
A amarilisi... evo konačno da na moru nešto kasnije procvate nego kod nas!!! Znači, samo rozi je "zaštekal"??? Prekrasni su ti, sttvarno!!! Ja sam si kupila samo bijelog, i sad mi je žal!!! Veliki pozdrav tebi i kćerkici!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Ma sve je prekrasno
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Vrijednica mamima,prekrasna curica. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
arim da ti odma odgovorim jer bum zaboravila...ono je divlja lozica zelena je a onda najesen pocrveni a neki su listovi i bordo imaš pravo prelijepa je
|
|
![]() |
|
bleky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
a tek ostićiiii...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dudo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je isto prekrasno,gdje si nabavila ove korpe-košare neznam kako da ih nazovem,rado bi ih imala? A ovaj prekrasni šareni cvijet,što je to i koliko mu dugo traje cvijet? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us koji prekrasni ostići kod tebe draga moja ali bijeli amarilis je nadmašio sve ostalo ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno,bez riječiiii
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala vam svima na dolasku ali da odgovorim nekima,
mali kaktus imam 9 razlićitih ostića
arim ta salvija sa crvenim cvijetovima je trajnica naravno u našim mediteranskim uvijetima neznam kako bi se ponašala u tegli na kontinentu preko zime
no priči dost idem dalje sa slikicama bum vas udavila nebute više htijele k meni
![]() |
|
![]() |
|
Prelijep cvijet,a k tome kažeš stalno cvijeta,moj veliki favorit.kako se zove?Pokušam ga nabavit. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ehej curke samo blic pogled i da vas pozdravim...LOVRO ma svi izlaze evo prvi je procvao crveni,pa bijeli,evo sad jeotvorio i šatirani rozi...a tek izlaze šatirani crveni i crveni od MIreK...pa to je i dobro nek uvik nešto cvate...bila sam u frci šta je al sve je na kraju ok
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Oh, Duda, kod tebe ljeto, a ne proljeće!
![]() Kad će godišnji? |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ostić, clematis, amarilis... jednostavno od ove ljepote ne znam što bih izdvojila.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pelargonije koje su procvale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da lin ste znale neke naravno znaju da većina pelargonija je potekla s Rta dobre nade u Africi :)
![]() ovo je jedina mirisna p.koja je ove godine podivljala cvijet joj je onaj rozi na prvoj slici,miriše na ružu...voljela bih nabaviti još koju onu na jabuku ,limun ili cimet pa ako slučajno tko ima ili zna da se prodaje tu sam hehe...inače nekada su viktorijanci namjerno ih uzgajali u loncima i zimi ih unosili u hodnike a ljeti ih poredali duž vrtnih puteljaka kako bi njihove dame kad su šetale u dugim haljinama doticale lišče i ujedno tako namirisale prostor...fora kaj ne a danas nam prodaj svakakve kemijske drekece koje još moramo uštekat pa troši i struju
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Duda, krasna ti je ova Lewisia ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |