Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 40>
Korisnik
Poruka
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 13:19
Samo sam iskoristila priliku da se pravim važna. Kuća je smještena u "centru". Ovu sliku sam snimila zbog bagremova, ali će poslužiti i za ovo:

Ovo je snimljeno uz moju ogradu U pozadin, ono roza je market. Desno, ne vidi se je škola, a dolje je veliko igralište, budući sportski centar (bumo vidli) Kroz granje se vidi šator u kojem je bila izložba samoniklog bilja a u pozadini kamion gdje ga spremaju. To je i fešta za "Dan Kršana". Tako su mi štandovi s cvijećem došli skoro u dvorište.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 13:38
Ma vidi vraga, baš si sretnica, a kad se još tomwe pridoda ona datura, koju si naručila, a čeka te u mom dvorištu, sreći neće biti kraja - he - he!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 13:43
Ma što sreća, ekstaza!smile79
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 15:14
Ola, babuška!
Lijep mi je ovaj tvoj blues, mogu ti reć.
Al još ljepši su mi tvoji komentari, na skoro svaki puknem od smijeha. Volim tako vedre osobe...
E, onaj koji imaš već decenijama, a ne znaš mu imena je rožac. Ma si vidjela kako sam pametna? (ko da bi mu ja znala imena da mi nisu rekli) LOL

Uživaj dalje u svom bluesu, a i ja ću dalje dolazit uživat.

http://www.myemoticons.com/images/entertainment/dance/tribal-dance.gif
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 16:03
Ovdje dam prvi put. Da je tvoja princeza unuka veća ( barem 15 god) išli bi u prosce, kad sazri pršut i kad se jedu tartufi.

Citat:"A za ovoga se nadam da je budući Pedro"

A ja sam mislila da bu Pančo!

Sretno
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 19:03
Pedro je po Korijenkovom koji je zaista velik i lijep.

Što se princeze tiče, možete vi doći bez prošnje na pršut i tartufe. Pa nije Istra na kraj svijeta.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 19:06
Bigi iz naziva teme se vidi vedrina duha. Blues nije muzika u ovom slučaju nego moje stanje duha.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 19:08
Ovu dobila od Korijenka. Ima skoro 1 m, i još dva pupoljka.
Wurzel, hvala.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 19:10
Moja najgora noćna mora. Ni zmije se tako ne bojim. Paukovo gnijezdo i jaja. To su prazne ljuske jer su dječica jučer izašla. Prizor je bio grozan. Imali smo neke goste pa nije bilo umjesno trčati po aparat.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:48
Dobro sam se našetala tvojim vrtom i s uživanjem pogledala svaki njegov kutaksmile71
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:03

Baš odlučila prošetat, tvojim imanjem, ali je zima pa sam skoro odustala, a onda kad sam još vidjela kako skupljaš paukova jaja, pobjegla glavom bez obzira, pa ti nisam ni daturu ostavila.smile96

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 23:41
Ma tko ih skuplja. Pozlilo mi je kad sam ih vidjela. Gnijezdo stršenova bi me manje plašilo i manje mi se gadilo.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 22:08
Došla sam pogledati padinu u polusjeni koju nudiš za mega-hostinjak. Big%20smile
Kad tamo, tvoje hoste u gro-planu, nigdje perspektiva.
''Marmelada'' je prekrasna, a to što je ''Vatra i led'' malo štrbnuta kosilicom nije neka greda. događa se i najboljima!LOL

Kaj ti stvarno nemaš H. plantaginea (pramajku hosti) ili recimo zelenoplavu ''Big Mama''?

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 00:48
Mislim da imam staramajku, na stranici 33 je ali nije otvorena još kako treba. :Iznad nje ona manja ima plavo-zelene listove, izvana plave a u sredini zelene. Da me ubiješ ne znam kako se zove.

Uslikam sve opet i padinu sa hrastom pa ćeš vidjeti.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:50
Ova ljepotica još cvjeta

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:53
Perla, nadam se da ćeš opet navratiti jer ti ovo stavljam za bolji uvid. Ne znam kako se na slici vidi kako teren pada oko hrasta, ali polusjena je dobra. Lijevo od čempresa je dama sa slijedeće slike.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:58
Ovo je moja najstarija. Imam ju 5-6 godina. Kupila sam ju u supermarketu. Bila je to bijedna hrpica nekih suhih niti koje sam od bijesa i mržnje zabola u vlažnu zemlju. Na moje najveće iznenađenje je iznikla.

Tu je lišće malo izbliže, pa neka netko tko se bolje razumije vidi da li je pramajka ovih niže.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 22:01
Ova ima plavo-zeleno lišće. U prirodi manje vuče na žuto nego na slici. Ime? pojma nemam.

Njih tri na hrpi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 22:03
I ovo bi bilo ili, će biti lijepo mjesto. ali ispod hrastova još nasipavamo, nema zemlje

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 22:04
Tu sam! Big%20smile Znatiželjno pratim reportažu.Prvi dojam: teren kao stvoren za mega-hostinjak.Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.