Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 74>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 15:05
Niho, morala sam opet pogledat slike, jer nikako nisam mogla skužit gdje si me u prozoru vidjela. Imaš dobro oko, svaka čast!
A kaktusi... skoro ko tvoji! LOL
Anči, zamija držim vani, ali u potpunoj hladovini, nikad ni zraka sunca do njega ne dođe.
Samo kopiraj čamčiće, i meni su baš slatki. A kaktusi su direkt u čamčiće stavljeni. Na dnu je krupni šljunak a na to zemlja za kaktuse. Tako da nema viška vode.

Cure moje, hvala što mi dolazite u goste!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 15:12
I ja dojurila vidjeti pokućarce Smile 
Jesu ti sad stalno svi ti tegleci (tegle) vani ili si ih samo malo posunčala?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 15:17
Anaida, stalno su mi vani. Imam natkrivenu terasu, pa su većinom u hladu, osim onih koji vole malo sunca. Trenutno su svi uz zid kuće na podu. Jučer je toliko puhalo da sam mislila da ću sve vaze nać razbijene na dvorištu, al sva sreća, moje pametne kćeri (na mamu, naravno) su sve vaze i teglice stavile uza zid na pod i okružile ih svim i svačim da ne odlepršaju.

Jel to mene oči varaju, ili imaš novi avatar? Uopće ne mogu sliku razaznat.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 16:38

Vrtno cvijeće prekrasno, pokućarci isto, kroksice isto LOL.
Šalu na stranu, kaj ti se pokućarci nebudu smrznuli vani, jutros je bilo poprilično hladno?

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 16:41
Hladno???
Kad sam ja izašla, nije bilo hladno. Oko 7 sam muža ispratila u gaćama i majici kratkih rukava, nije da mi je baš vruće bilo, ma nije ni zima.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 17:17
Imam, Bigić, oko sokolovo.. Polja lavande.
Bravo za mudre kćeri!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 17:33
Wooow, pokućarci su prekrasni, kaktusi isto . Sve preprekrasno.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 17:36
Sori, Anaida, al ja sam ti polućorava. Sva sreća da je MM optičar. LOL

Lora, draga, lijepo te je vidjeti. Svako malo se sjetim RI-ZG kave i tvoje glave na mom "jastuku". LOL
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 20:08
Sita se nauživah tvoga "nešto" i "ništa",zaista raznovrsno,rascvjetano,šarenosmile78
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 09:17
balkon pun cvijeća...TongueTongueTongue prekrasno, i pikavci su ti slatki, lako je dok su mali pa ih se može na stolu držati,a kad narasti svako premještanje je posao koji zahtjeva puuuuno snage i spretnosti da se ručice ne napune bodljikama... unatoč svemu ja ih volim!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 09:31
I ja sam se vraćala nazad na slike, najprije sam tražila kaktuse u čamčićima, pa onda tvoju sliku u staklu, pa sam onda naišla na ovo

Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Hladno???
Kad sam ja izašla, nije bilo hladno. Oko 7 sam muža ispratila u gaćama i majici kratkih rukava, nije da mi je baš vruće bilo, ma nije ni zima.

pa sam se ponovno vratila na sliku u staklu da vidim da li si u gaćama LOL LOL
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 09:39
Clapbravo bigi, prava si vrijednica, puno lijepog cvijeća imaš, prekrasno dvorište, sobno cvijeće ti je zdravo, a šlapice pored cvijeća su mi simpasmile112
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 09:51
Vilmač, svjesna sam ja kolko muke treba kad kaktusi narastu za unosit ih unutra-van. Zato i kupujem "picmoljke", a dok oni narastu...

OTOK, nisam u gaćama, LOL, samo muža u gaćama ispraćam do vrata. Onda se obučem.

Maruška, draga, drago mi je da ti se sve sviđa, uključujući i šlapice. LOL
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 18:55
U tebe je ,što se kaže:"po domaći"WinkImaš i pravoThumbs%20UpJa sam bacila oko na tvoje kaktuseThumbs%20UpClap
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:06
Danas mi je tako težak dan.
Mrzim kad sam ovakva, tužna, depresivna, na rubu suza...
Pa sam malo prošetala po dvorištu, među mojim cvijećem.
I odmah srce zaigra, život ljepši izgleda.
Da malo te ljepote podijelim i s vama...

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:13

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:18

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:26
draga Bigica,prekrasni su ti cveteki.tak lepi i šareni. odišu ljepotom i veseljem kao i njihova gazdarica.smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:33
Imaš pravo, cvijeće nam je i utjeha i radost, još kad je ovako lijepo ....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 20:35

Ak nevidiš dobro,a kak onda svakog mrava sliknešWink.Prekrasni cvijeće imašTongue

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.