Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho, morala sam opet pogledat slike, jer nikako nisam mogla skužit gdje si me u prozoru vidjela. Imaš dobro oko, svaka čast!
A kaktusi... skoro ko tvoji! ![]() Anči, zamija držim vani, ali u potpunoj hladovini, nikad ni zraka sunca do njega ne dođe. Samo kopiraj čamčiće, i meni su baš slatki. A kaktusi su direkt u čamčiće stavljeni. Na dnu je krupni šljunak a na to zemlja za kaktuse. Tako da nema viška vode. Cure moje, hvala što mi dolazite u goste! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja dojurila vidjeti pokućarce
![]() Jesu ti sad stalno svi ti tegleci (tegle) vani ili si ih samo malo posunčala?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Anaida, stalno su mi vani. Imam natkrivenu terasu, pa su većinom u hladu, osim onih koji vole malo sunca. Trenutno su svi uz zid kuće na podu. Jučer je toliko puhalo da sam mislila da ću sve vaze nać razbijene na dvorištu, al sva sreća, moje pametne kćeri (na mamu, naravno) su sve vaze i teglice stavile uza zid na pod i okružile ih svim i svačim da ne odlepršaju.
Jel to mene oči varaju, ili imaš novi avatar? Uopće ne mogu sliku razaznat. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrtno cvijeće prekrasno, pokućarci isto, kroksice isto ![]() Šalu na stranu, kaj ti se pokućarci nebudu smrznuli vani, jutros je bilo poprilično hladno? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Hladno???
Kad sam ja izašla, nije bilo hladno. Oko 7 sam muža ispratila u gaćama i majici kratkih rukava, nije da mi je baš vruće bilo, ma nije ni zima. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Imam, Bigić, oko sokolovo.. Polja lavande.
Bravo za mudre kćeri!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Wooow, pokućarci su prekrasni, kaktusi isto
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sori, Anaida, al ja sam ti polućorava. Sva sreća da je MM optičar.
![]() Lora, draga, lijepo te je vidjeti. Svako malo se sjetim RI-ZG kave i tvoje glave na mom "jastuku". ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Sita se nauživah tvoga "nešto" i "ništa",zaista raznovrsno,rascvjetano,šareno
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
balkon pun cvijeća...
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam se vraćala nazad na slike, najprije sam tražila kaktuse u čamčićima, pa onda tvoju sliku u staklu, pa sam onda naišla na ovo
pa sam se ponovno vratila na sliku u staklu da vidim da li si u gaćama ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilmač, svjesna sam ja kolko muke treba kad kaktusi narastu za unosit ih unutra-van. Zato i kupujem "picmoljke", a dok oni narastu...
OTOK, nisam u gaćama, ![]() Maruška, draga, drago mi je da ti se sve sviđa, uključujući i šlapice. ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
U tebe je ,što se kaže:"po domaći"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Bigica,prekrasni su ti cveteki.tak lepi i šareni. odišu ljepotom i veseljem kao i njihova gazdarica.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš pravo, cvijeće nam je i utjeha i radost, još kad je ovako lijepo ....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ak nevidiš dobro,a kak onda svakog mrava slikneš |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |