Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 125> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam nikad mislila da azaleje mogu vani biti zasađene u vrtu.................ja mislim da bi se one kod mene u Istri smrrzle.................tvoje su krasne! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno, kombinacija kamena i zelenja mi je čudo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cedar je ogroman i jako lijep, ali neću se kititi tuđim perjem. Njega nisam ja posadila, nego je već bio tu kada smo kupili gradilište pred devet godina. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anastazija, sve mi je prekrasno, vidi se trud, ljubav i vrijeme utkano u tvoj divan vrt. Azaleje su prekrasne, paprati također, a ja nekako ne mogu skinuti pogled sa tvog velikog cedra.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, prekrasno, prekrasno, kao u priči |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cure hvala na posjeti ![]() Je Otok, to je paprat. I meni se ovih dana posebno sviđa. Prošli tjedan sam bila na putu i kad sam se vratila nisam mogla vjerovati kako je narasla i kako je lijepa. Pasalo joj je kaj je skoro cijeli tjedan padala kiša. Ona je od svega u vrtu najviše narasla u tih par dana. |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Anastazija, sve. A posebno mi se sviđa paprat (bar mislim da je to paprat), ona se baš ne viđa često.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Za početak vrt je park... predivan, a neke slike kao da nisu s kontinenta... palma,cvijet, spirea.....preprekrasno!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Našetala sam se kao uvijek s velikim oduševljenjem. Preprekrasan i sa stilom dotjeran vrt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Od početka je u zemlji i nikad ga nisam unosila. |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Azaleje su prekokrasne a i ovaj crveni ljepotan koji je Bigmammi na pameti je divan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma čekaj, jel od početka u zemlji, nikad ga nisi unosila?
|
|
![]() |
|
Kaj bi bil, gle ga kakav je, visok je oko metar i pol i promjera oko tri metra (kocke na podu su 50x50 cm pa usporedi). |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I ne smrzne ti?
A ja mislila da je on zimogrozan... |
|
![]() |
|
Skoro sam zaboravila svoju gauru koja je isto potjerala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bigi, imam ga 5-6 godina i od početka je posađen vani u zemlji. Nije on osjetljiv, a sad je ogroman i mislim da sam pogriješila kaj ga nisam jače orezivala. Počeo mi je pokrivati azaleju (a to je nedopustivo ![]() Ako netko zna, molim da mi napiše, da li se smije rezati debele grane i da li će onda ponovo potjerati? |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moram vas još zadaviti sa azalejama, nadam se da mi nećete zamjeriti, ali sada samo kratko cvjetaju i onda opet godinu dana čekanja ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gledam, gledam i divim se toj tvojoj divoti.
Nemogu niš izdvojiti, kad ne znam kaj mi je ljepše! Ali, jedno pitanjce: jel spremaš cytisus po zimi? Ja sam svog spremila i kad sam mu porezala stare grane, ostao je na pol ćelav. A tvoj mi se čini bujan, bujan. Dugo ga imaš? |
|
![]() |
|
Na vrtu luk lijepo napreduje, peršin isto, a ova blitva između, nemam pojma od kud se stvorila ![]() i matovilac je super (u pozadini još peršina i vlasac) ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |