Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 55> |
Korisnik | |
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmeee krasne stvarčice, jako mi se sviđa ova kutija sa suncokretima i još puno toga, ne znam od kuda početi...
![]() Čiju god glaeriju otvorim uvijek nađem neki favorit. Žemske, krasne stvari radite sve redom, oduševljena sam trudom i ustrajnošću. Svaka čast! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kopam ja ,kopam i pronalazim lude stvari!drago mi je da vam se sviđaju!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I ja sam se pitala di nađe onaj jedrenjak, a Sarah Kay također-ne može omanut!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Kao i uvijek, ostajem bez teksta !
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Jedrenjak je savršen, divne printeve nalaziš!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
nisam ni sumnjala da se se ulijenila sanjo,ti se malo pritajiš,domišljaš,snuješ a kad počneš stavljati slike-imamo što i gledati!i kažeš-kod tebe sve nešto veliko-bit će to plodna godina!!!A tko će me spašavati nego moja rosa!evo vam
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
rose riješila stvar,slike vise nisu gigantske. tanjur je fantastičan,kao i svi ostali radovi
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice prekrasna ti je kutija i one holly hoby. Ja sam ove dane malo zastala, ali kad stavim opet ću vas iznenaditi sve veliko krupno.
![]() |
|
![]() |
|
motivi su printevi koje sam dorađivala,malo mackala bojom i dodavala cvjetne motive sa salveta(uvjek mi fale tako sitni,sitni cvjetići,drago mi je da ti se sviđaju!a i to vam moram ispričati!neki dam sam u prolazi ugledala jednu majicu onako veselo šarenu sa nekakvim sitnim cvjetićima i ja brže-bolje kupim.kad ju je nakon nekoliko dana moja kći vidjela na meni čudom se čudila što mi bi a znate li našto sam ja mislila kad sam je kupovala,pa na salvete naravno,tako mali sitni cvjetići!o moj Bože,poludila pod stare dane!!!
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
slavice,preslatke su ti ove pločice,super jesu to printevi ili salvete?
|
|
![]() |
|
e sad će rosa imati posla sa smanjivanjem mojih slika,nisam provjeravala kad sam slikala a sin mi malo podesio aparat "za svoj gušt".ovu kutijicu sam radila za kolegicu koja je zaljubljena u suncokrete,i ništa osim njih nije htjela.a sad da vam kažem za tanjur,to je print a maslina je salveta,rađeno je odozdo.sa gornje strane tanjura je "hridina"od školjki,struktur paste i onog lakog šupljikavog kamenja sa plaže.imala sam tanjuriće jako zgodne,dušu dali za radit na njima ali štos je u tome što su reklamni i piše lijepo-cedevita i domislila sam se kako bih mogla da ih iskoristim i tako je nastala stijena.3 D na moj način!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e moja mare,ne znam koji je ono bio dan kad smo ti i ja pričale o tim kutijama,uglavnom u petak prije uskrsa ženska me zvala,ma di baš tad,pečem kolače,kuham,doće će mi moja mrvica pa kad ću stići a u četvrtak trebam predati,sve na brzake!ne volim tako raditi a morala sam jer je to sinova prijateljica.toliko o kutiji,ode ona.iva,svi smo mi bili na početku,pa ni sad se ne osječam drugačije,uvjek pokušavam napraviti nešto novo,drugačije od onog što sam dosad radila,mrljam,brljam,falivam ali trudim se,bitna je volja i kad radiš s ljubavlju onda su i rezultati tu.hvala curice moje.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ne znam šta mi je ljepše, tanjuri ili škrinja, sve čestitke!!
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Sve mi je predivno!!! I sad se pitam ŠTA JA TU RADIM???
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lip ti je ovaj kofer, meni ispao odlično-znači rastade se ti od obadva?! Iznutra je Slavičin stil, a izvana -neka nova Slavica!
Sviđa mi se posebno i ova mala crnka u baletankama ispod djevojčice sa šibicama, koja mi je isto jako dobra ideja, al me uvik mako rastuži...a šta mogu, sitim se priče i da nema hepiend...ehhhh |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj brođanko moja radovi su ti prekrasni, nadmašila si samu sebe, velika pusa
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje,dajete mi krila!obradovali su me vaši komentari!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Slave,ne znam sta ti je ljepse...kratko...bravo majstorice,prava si.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |