Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lily_storm View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 15:15
Ajmeee krasne stvarčice, jako mi se sviđa ova kutija sa suncokretima i još puno toga, ne znam od kuda početi...

Čiju god glaeriju otvorim uvijek nađem neki favorit.
Žemske, krasne stvari radite sve redom, oduševljena sam trudom i ustrajnošću. Svaka čast!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 11:11
kopam ja ,kopam i pronalazim lude stvari!drago mi je da vam se sviđaju!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 11:01
I ja sam se pitala di nađe onaj jedrenjak, a Sarah Kay također-ne može omanut!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:05
Kao i uvijek, ostajem bez teksta !
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:28
Jedrenjak je savršen, divne printeve nalaziš!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 16:04
nisam ni sumnjala da se se ulijenila sanjo,ti se malo pritajiš,domišljaš,snuješ a kad počneš stavljati slike-imamo što i gledati!i kažeš-kod tebe sve nešto veliko-bit će to plodna godina!!!A tko će me spašavati nego moja rosa!evo vam obadvjema drage moje curice!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 09:36
rose riješila stvar,slike vise nisu gigantske. tanjur je fantastičan,kao i svi ostali radovi smile78
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 08:48
Slavice prekrasna ti je kutija i one holly hoby. Ja sam ove dane malo zastala, ali kad stavim opet ću vas iznenaditi sve veliko krupno.smile100
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 23:13
motivi su printevi koje sam dorađivala,malo mackala bojom i dodavala cvjetne motive sa salveta(uvjek mi fale tako sitni,sitni cvjetići,drago mi je da ti se sviđaju!a i to vam moram ispričati!neki dam sam u prolazi ugledala jednu majicu onako veselo šarenu sa nekakvim sitnim cvjetićima i ja brže-bolje kupim.kad ju je nakon nekoliko dana moja kći vidjela na meni čudom se čudila što mi bi a znate li našto sam ja mislila kad sam je kupovala,pa na salvete naravno,tako mali sitni cvjetići!o moj Bože,poludila pod stare dane!!!
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:54

slavice,preslatke su ti ove pločice,super

jesu to printevi ili salvete?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:41
e sad će rosa imati posla sa smanjivanjem mojih slika,nisam provjeravala kad sam slikala a sin mi malo podesio aparat "za svoj gušt".ovu kutijicu sam radila za kolegicu koja je zaljubljena u suncokrete,i ništa osim njih nije htjela.a sad da vam kažem za tanjur,to je print a maslina je salveta,rađeno je odozdo.sa gornje strane tanjura je "hridina"od školjki,struktur paste i onog lakog šupljikavog kamenja sa plaže.imala sam tanjuriće jako zgodne,dušu dali za radit na njima ali štos je u tome što su reklamni i piše lijepo-cedevita i domislila sam se kako bih mogla da ih iskoristim i tako je nastala stijena.3 D na moj način!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 22:21

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 19:55
e moja mare,ne znam koji je ono bio dan kad smo ti i ja pričale o tim kutijama,uglavnom u petak prije uskrsa ženska me zvala,ma di baš tad,pečem kolače,kuham,doće će mi moja mrvica pa kad ću stići a u četvrtak trebam predati,sve na brzake!ne volim tako raditi a morala sam jer je to sinova prijateljica.toliko o kutiji,ode ona.iva,svi smo mi bili na početku,pa ni sad se ne osječam drugačije,uvjek pokušavam napraviti nešto novo,drugačije od onog što sam dosad radila,mrljam,brljam,falivam ali trudim se,bitna je volja i kad radiš s ljubavlju onda su i rezultati tu.hvala curice moje.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 19:25
            tu nema ni početka a ni kraja .Možda škrinja, djevojčica s šibicama .... kojim redom ?????      
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 16:47
Ne znam šta mi je ljepše, tanjuri ili škrinja, sve čestitke!!
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 13:42
Sve mi je predivno!!! I sad se pitam ŠTA JA TU RADIM???
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 13:36
Lip ti je ovaj kofer, meni ispao odlično-znači rastade se ti od obadva?! Iznutra je Slavičin stil, a izvana -neka nova Slavica!
Sviđa mi se posebno i ova mala crnka u baletankama ispod djevojčice sa šibicama, koja mi je isto jako dobra ideja, al me uvik mako rastuži...a šta mogu, sitim se priče i da nema hepiend...ehhhh
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 12:03
joj brođanko moja radovi su ti prekrasni, nadmašila si samu sebe, velika pusa
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 01:20
hvala vam drage moje,dajete mi krila!obradovali su me vaši komentari! ove dane sam bila u gadnoj gužvi.imam malu unučucu(jučer je navršila dvije godine)pa kad mi ona dođe onda sklanjam boje,nema rada a htjela bih biti sa njom a htjela bih i raditi a vremena premalo!prijateljica mog sina zamolila me je da joj napravim kutiju za vjenčanje i to škrinju doslovno i to dan prije uskrsa a vjenčanje danas!bila bi ona još bolja da je vremena bilo više,u četvrtak sam ju predala.kombinirala sam rižin papir i printeve koje sam iskopala tko zna gdje,obično utipkam na tražilicu pa onda krenem i rujem li ga rujem po stranicama.printam na običnom papiru a printer je isto tako obični(EPSON)nema tu neke velike filozofije.rubove printa nastojim prikriti tako da izjednačim površinu na taj način da preko ruba zaljepim ili neke ostatke rižinog papira ili drugi sloj salvete i kad sjenčam tu obilnije stavljam boju.jani pojma nemam gdje sam skinula baku anđela,poskidala sam toliko printeva da me je rosa večeras upozorila da brišem ili premjestim sve to sa radne plohe da ne preopteretim kompić a ja kad naiđem na nešto dobro ne mogu odoliti!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 22:22
  Slave,ne znam sta ti je ljepse...kratko...bravo majstorice,prava si.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.