Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 140> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakujci imaju zbilja posebne cvjetove, prava umjetnička djela. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Baš je neki dan bila emisija na TV o šeboju.
Rekli su da je šeboj skroz izumro u našim vrtovima ,da su jedva nabavili sjeme izvana.
Zato ti imaš Kate moja šeboje prlijepih boja
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne pakujce imaš, i mene su ove godine razveselili u raznim bojama
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepa je cijela kolekcija pakujaca, a ovaj mi je poseban, tako nježan!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Moon, nažalost heliantum ne vidim ovoga proljeća, ali moram još vidjeti možda se skriva među potoćnicama.
Enrikova nona, banana ima podmlatka, pa ako želiš javi se na pp...
Anaida baš mi je drago da ti cvjetaju, ne stignem zadnje vrijeme u pregled vrtova, ali budem došla ovih dana vidjeti, jer me baš zanima koje boje su kod tebe...
Gio draga, baš mi te drago vidjeti, nisam te zaboravila, ali u stisci sa vremenom, jednostavno ne stignem, ali doći ću i ja do tebe.
Konte vidiš li kako je lijep moj/tvoj žuti šeboj, svjetli mi ko sunce...a moram znači i do tebe da vidim kakvi su pakujci kod tebe, jel mi bude drago il se budem za rit grizla
![]() ![]() Drage moje goćče svima velika
![]() A sada moji pakujci...
tu su 3, rozi, plavi i ljubičasti
![]() roza-lila
![]() iz potoćnica izviruje ljubičasto-bijeli, nježno roza - skoro bijeli i u donjem desnom kutu crveno -bijeli
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasni pakujci, a tek klematisi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
katek, znam da te kičmitis zeza povremeno pa da se baš za rit ne grizeš...naš pakujac u mom vrtu je ljubičasti kao ovaj tvoj gore
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
joooj šeboji svakakvih boja su ti baš fino zamirišali u vrteku
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Curice moje drage vidim da vam se sviđaju pakujci pa sam vas jučer htjela obradovati sa slikom jednog posebnog koji se tek otvara, ali... kako je jednom rekla Lantana naučila sam par opcija na fotiću, samo se njima služim, a tako nisam uspjela dobiti dobru sliku, pa sam išla proučavati fotić, slikat, brisat slike... a onda se javila dobra vila i ponudila da ih ona dođe poslikati pa evo jedan foto session
u naravi je bordo crveni
dok se ne rascvjeta skroz vidi se da ima 4 reda latica ( ja sam rekla da ima suknjicu kao balerine u labuđem jezeru)
i skroz rascvjetani
P.S. bigić velika
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stavila sam slikice u temu pakujaca, svakako zaviri.. Ona prva dva su tvoja-moja ljepotana |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
plavo-bijeli
![]() rozi ( slika je mutna, ali željela sam da vidite boju)
![]() ljubičasti
![]() roza-lila-bijeli
![]() rozi
![]() pogledajte ovoga... vrhovi latica su zeleni
![]() a u sjevernom vrtu između potoćnica diže se žuti (jedan jedini)
![]() oprostite što sam vas udavila sa mojim pakujcima, ali ja ih imam prvi put i toliko sam oduševljena njima i svim njihovim bojama, da eto nisam odoljela...
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau,koje lipe boje pakujaca,klematisi su predivni
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko ti imaš boje pakujca,to još nigdje nisam vidjela.
![]() Glicinija je prava kraljica u tvom dvorištu.
![]() I da,sad znam odakle mi potočnice u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katice, svako malo te se sjetim ovih dana jer mi i tvoje plave potočnice i raznobojni pakujci uljepšavaju vrt i krugove!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |