Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 10:21

Pakujci imaju zbilja posebne cvjetove, prava umjetnička djela.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:33
Baš je neki dan bila emisija na TV o šeboju.

Rekli su da je šeboj skroz izumro u našim vrtovima ,da su jedva nabavili sjeme izvana.

Zato ti imaš Kate moja šeboje prlijepih boja smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 10:59
Krasne pakujce imaš, i mene su ove godine razveselili u raznim bojama
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:41
Clappredivno sve...od glicinije do pakujaca...svaka čast!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 04:50
Prelijepa je cijela kolekcija pakujaca, a ovaj mi je poseban, tako nježan! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:33
Moon, nažalost heliantum ne vidim ovoga proljeća, ali moram još vidjeti možda se skriva među potoćnicama.
Enrikova nona, banana ima podmlatka, pa ako želiš javi se na pp...
Anaida baš mi je drago da ti cvjetaju, ne stignem zadnje vrijeme u pregled vrtova, ali budem došla ovih dana vidjeti, jer me baš zanima koje boje su kod tebe...
Gio draga, baš mi te drago vidjeti, nisam te zaboravila, ali u stisci sa vremenom, jednostavno ne stignem, ali doći ću i ja do tebe.
Konte vidiš li kako je lijep moj/tvoj žuti šeboj, svjetli mi ko sunce...a moram znači i do tebe da vidim kakvi su pakujci kod tebe, jel mi bude drago il se budem za rit grizla TongueLOL
Drage moje goćče svima velika smile78
A sada moji pakujci...
 tu su 3, rozi, plavi i ljubičasti
roza-lila
iz potoćnica izviruje ljubičasto-bijeli, nježno roza - skoro bijeli i u donjem desnom kutu crveno -bijeli
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 10:51
ukrasni luk... bigičinim okom ulovljen
subota%20064
pa malo gro plan
subota%20065
digitalis koji se tek sramežljivo otvara
subota%20067
koraljna zvončika
subota%20069
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:40
prekrasni pakujci, a tek klematisi ClapClapClapClap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:07
smile64baš sam s e nahodalaaa,,i nauživala
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 10:45
Ali nije ona samo njega poslikala
subota%20061
i na prvi pogled isti, ali nije razlika je u nijansi... više ljubičasti prvi, a drugi plavi
subota%20060
 ova dva su BAŠ takva uživo
subota%20062pa ljubičasti sa ljubičastom i suknjicom i podsuknjom Wink... isto je duplični
subota%20063
 pa roza suknja, roza podsuknja
subota%20083
 i na kraju žuti...

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:36
katek, znam da te kičmitis zeza povremeno pa da se baš za rit ne grizeš...naš pakujac u mom vrtu je ljubičasti kao ovaj tvoj gore LOL divota su ti ovi ostali i nisi ništ udavila pa sad je njihovo vrijeme i bila i velika šteta sakriti ovo od naših okica smile214
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 20:31
joooj šeboji svakakvih boja su ti baš fino zamirišali u vrteku Wink a mene je tvoj pakujac meu prvima počastio cvijetom la la la Big%20smile sreća da je bigi prije mene kukala glede glicinije LOL i opet sam kćer ove tvoje skoro pokojnom proglasila kad ona meni u inat prolistala ...samo da joj pokažem mamu njenu pa da vidi kako se raste LOL jedino bi me susjedi fakat čudno gledali da sa laptopom stojim ispred glicinije i objašnjavam joj neke stvari smile156
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 10:38
Curice moje drage vidim da vam se sviđaju pakujci pa sam vas jučer htjela obradovati sa slikom jednog posebnog koji se tek otvara, ali... kako je jednom rekla Lantana naučila sam par opcija na fotiću, samo se njima služim, a tako nisam uspjela dobiti dobru sliku, pa sam išla proučavati fotić, slikat, brisat slike... a onda se javila dobra vila i ponudila da ih ona dođe poslikati pa evo jedan foto session
subota%20056
 u naravi je bordo crveni
subota%20059
 dok se ne rascvjeta skroz vidi se da ima 4 reda latica ( ja sam rekla da ima suknjicu kao balerine u labuđem jezeru)
subota%20058
 i skroz rascvjetani
P.S. bigić velika smile78i smile58 za uslugu, jer ja sa svoji idiotom to ne bih uspjela tako poslikati.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 22:01
moj/kontesin žuti šeboj i ukrasni luk
100_1906
luk
100_1905
klematis dr. Ruppel
a ovaj me zeza... ja ga pazim i mazim, a on cvjetove okrenuo susjedu, jedva sam nešto malo ulovila
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 15:07
smile64predivne boje!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 13:29

Stavila sam slikice u temu pakujaca, svakako zaviri.. Ona prva dva su tvoja-moja ljepotana Smile

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:45
plavo-bijeli
rozi ( slika je mutna, ali željela sam da vidite boju)
lavo-plavi
100_1914bičasti
ljubičasti
roza-lila-bijeli
rozi
pogledajte ovoga... vrhovi latica su zeleni
 a u sjevernom vrtu između potoćnica diže se žuti (jedan jedini)
 oprostite što sam vas udavila sa mojim pakujcima, ali ja ih imam prvi put i toliko sam oduševljena njima i svim njihovim bojama, da eto nisam odoljela...

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 13:59
Vau,koje lipe boje pakujaca,klematisi su predivnismile71
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:55
Koliko ti imaš boje pakujca,to još nigdje nisam vidjela.Clap
Glicinija je prava kraljica u tvom dvorištu.Tongue
I da,sad znam odakle mi potočnice u vrtuWink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 14:28
Katice, svako malo te se sjetim ovih dana jer mi i tvoje plave potočnice i raznobojni pakujci uljepšavaju vrt i krugove!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.