Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motivi su printevi koje sam dorađivala,malo mackala bojom i dodavala cvjetne motive sa salveta(uvjek mi fale tako sitni,sitni cvjetići,drago mi je da ti se sviđaju!a i to vam moram ispričati!neki dam sam u prolazi ugledala jednu majicu onako veselo šarenu sa nekakvim sitnim cvjetićima i ja brže-bolje kupim.kad ju je nakon nekoliko dana moja kći vidjela na meni čudom se čudila što mi bi a znate li našto sam ja mislila kad sam je kupovala,pa na salvete naravno,tako mali sitni cvjetići!o moj Bože,poludila pod stare dane!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice prekrasna ti je kutija i one holly hoby. Ja sam ove dane malo zastala, ali kad stavim opet ću vas iznenaditi sve veliko krupno.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
rose riješila stvar,slike vise nisu gigantske. tanjur je fantastičan,kao i svi ostali radovi
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
nisam ni sumnjala da se se ulijenila sanjo,ti se malo pritajiš,domišljaš,snuješ a kad počneš stavljati slike-imamo što i gledati!i kažeš-kod tebe sve nešto veliko-bit će to plodna godina!!!A tko će me spašavati nego moja rosa!evo vam
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Jedrenjak je savršen, divne printeve nalaziš!
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Kao i uvijek, ostajem bez teksta !
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I ja sam se pitala di nađe onaj jedrenjak, a Sarah Kay također-ne može omanut!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kopam ja ,kopam i pronalazim lude stvari!drago mi je da vam se sviđaju!
![]() |
|
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
Ajmeee krasne stvarčice, jako mi se sviđa ova kutija sa suncokretima i još puno toga, ne znam od kuda početi...
![]() Čiju god glaeriju otvorim uvijek nađem neki favorit. Žemske, krasne stvari radite sve redom, oduševljena sam trudom i ustrajnošću. Svaka čast! ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sarah Key radovi su mi genijalni - je li i to print?
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
a sad da malo pojasnim,kutija je rađena za krizmu ,na dnu je print-jedan stari zavjet,to je na dnu a u poklopcu je printi i rižin papir,izvana je isto kombinacija printa i rižinog papira,zdjelice su kombinacije printa i salvete a isto i tanjurić.on je iz one serije na kojima piše-cedevita pa sam da bi to prikrila cvjetove ljepila i sa gornje strane tanjura,ispalo je jako zanimljivo-3 d,nisam očekivala da će ispasti tako dobro.to je opet stvar ukusa-nekome će se sviđati a nekome ne.ja govorim o tehničkoj strani -o izvedbi i načinu kako prikriti ako imate slučajno isti problem.ti su mi tanjurići stajali sigurno godinu dana i nisam znala što bi sanjima a sad u pomanjkanju drugih evo došli i oni na red!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Zadnja zdjelica mi se najviše svidjela, i kutija je fora ali mi je zdjelica baš nekako sjela. Je li to Split? |
|
![]() |
|
Mima to su Kaštela!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slavice - sada već ne moram u Friško iz pećnice gledati tko je napravio ova mala remek-djela.....odmah se prepoznaje po "rukopisu" da si to ti!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma stvarno je predivno.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi Slave
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
Krasna kutija Slavice, baš je nekako nježna i bajkovita.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |