Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gioiaa, draga, vratila si se!
![]() Hamara, nek si se ti meni nahodala. Samo dođi. Još kad bi stvarno došla, a ne virtualno... Free, ma nemam ti ja tolko posla, kolko sama sebi natovarim. Cure, svima ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ma draga mio sve stignemo ali nije baš sve ni kako bismo mi željele, ipak slike su slike, sve tu izgleda bolje nego na samom terenu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
To je istina! Ja uvijek slikam tako da se ne vidi onaj dio koji je u kaosu!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Vidim da iglice svugdje po svijetu već cvjetaju, samo se moje nešto... muvaju....
![]() |
|
![]() |
|
Iglice i rožac, baka. Moje iglice cvatu samo na tom mjestu, na drugima mjestima se isto kao i tvoje...muvaju.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Bravo Bigi! Zadovoljna sam s tobom. Ali, onaku, usput, jel bi malo navratila u ove krajeve da i meni malo reda napraviš?. Povedi i dječicu. Navikla sam.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Vera, ja da ti reda napravim! Pa ja sam najneorganiziranije stvorenje ikada rođeno! A djecu ti dovedem sa zadovoljstvom. I ostavim ti ih koji dan, pa uživaj!
Niho, pa zar opet??? |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Pričaj mi o neorganiziranosti. A mm je radoholičar kojemu i najmanja sitnica ima svoje mjesto. Koji put uzmem nešto njegovo, alat i sl. pa ga vratim gdje sam "mislila" da je bio. Uh!
Ali to nije razlog da ti ne navratiš ako si negdje blizu, sa djecom ili bez, ali svakako bez uvođenja reda. Samo na čakulu. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Prekrasno bimama :)))
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jednostavno su prelijepi, a sigurno ću ih i ja posaditi čim malo proguglam o njima!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Vera, svratit ću jednom, sigurno.
Ako ne prije, onda kad odem na godišnji kod mame u Rijeku. Panda, hvala ti na posjeti. Misty, nisam ih nikad imala dok nisam ovog dobila od R. Sare, pa se zaljubila. Nagodinu ću ih sigurno još nabavit! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nikad ne bacati, dok pod prstima ne osjetiš da je trula, ili se mrvi. Koliko toga sam ja pobacala, a ove godine mi se srce raznježilo pa sam malo počekala sa upokojenjem. Spasila 1 lantanu, skroz suhu, 1 burgmansiju imala je samo1/2 cm zelenog pri zemlji i jedan aeonium na ovom forumu poznat kao "crnoglavac".
Poslušaj ti moje savjete jer se meni događaju stvari koje normalnima ne, pa imam iskustvo za svaku ludost. |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
vidjela sam i tebe na prozoru
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Zamikolis držiš vani u hladovini predpostavljam,jel moj je unutri?!
Čamčići pun kaktusa ,super ideja imam i ja dva prazna ,neznam što bih s njima ,kopirat ču te ![]() Kaži, mi molim te ,jesi li ti u tegli kaktusi ,koja je posađena u čamac ?
Kako riješavaš višak vode ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |