moj kutak za opustanje |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 35> |
Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooooojjjjjjjjjj, tu sam bila prije samo tjedan dana i uživala sam u svemu tome uživo.....Alstromerijina sestrica je konačno kod mene, jest da je bila bez mašne ali oprostila sam mu tu "grešku"......magnolija, tulipani, hoste....već sam ti rekla da je sve predivno.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je čudesno, još kad bih znala što je to zapravo..
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je misty i mene se dojmila ta biljka baš kao i sve ostalo predivno
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je lijepo svratiti k tebi po dozu ljepote.. Upravo to učinih!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty i Bromi,Tija je isto pitala za tu biljku ali joj nisam znala reci naziv. Dobila sam sadnicu ove godine, cim saznam reci cu vam.
Anaida, hvala! Na poseti, paketicu a posebno na lepim recima. Kaktusicu, pocelo je sa zutom i plavom pa otislo na ruzicastu. Odrekla sam se ruza, ali boja nisam i predlog MS da budu samo biljke sa belim cvetom je bez razmisljanja odbacen. Tija, moram javno reci da si od svega ponudjenog uzela samo mali agapantus i saksiju jasmina. Skromnost, bojazan od carinarnika ili nedostatak prostora, tek mnogo toga je ostalo sto ti je bilo spremljeno... Zadovoljstvo mi je videti vas kod mene. Volim sunce ali mojim biljkama prijaju i ovi kisni dani pa se sve dobro zazelenelo. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ljepote kod tebe.Bravo
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I travica se zazelenila u ovih tjedan dana i sve je prekrasno i cvjetno.....hvala ti još jednom što si me uspijela nagovoriti na 6 dana uživanja....hvala još jednom na svemu....vratiti ću se sigurno!
I da bilo je straha od carinika a Dadek je zbilja postao mađioničar.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,kao i uvijek,kod tebe Mimar!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram reći da mi je bilo žao onih prelijepih ruža, ali .....vrt je ponovno prekrasan
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta drugo reci...predivno!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka, ali svaka sličica, zaslužuje mjesto u časopisu za cvijeće!!! Fenomenalne biljke imaš, kojima puno daješ ali ti one sve stostruko vračaju!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijep vrt.............
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,jos uvek ih bolujem, ali sam morala to da uradim .
Nekada su one bile glavne, sada sam ulogu vodecih perena dodelila bozurima. Jedan od njih je vec procvetao, drvenasti zuti, ostali ce uskoro Za Free,kojoj moram reci da cu ako budem u blizini svakako probati salatu Bergeniji,Alisi i mojoj Gio, uz zahvalnost sto su moji redovni posetioci. Hvala na podrsci, vrt je u nastajanju i tek ce se za koju godinu pokazati onakvim kakavim bih ja zelela, ako u medjuvremenu ne istumbam sve po par puta . Vec sada vidim da sam nesto mogla drugacije postaviti ali i sami znate, jedno je u mislima, drugo kad uradite. Nesto raste sporije od ocekivanja, nesto propadne, nesto nije na adekvatnom mestu, nesto pojedu stetocine i unisti neocekivana vremenska nepogoda. mesto na punom suncu za ljiljane, liatrise i rudbeckie, bozur se usunjao Na kraju danasnjeg izvestaja , nudim po parce rodjendanske cokoladne, koja je spremljena za vecerasnju zurku MS. Cvetic je i ovde nasao svoje mesto |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su već rekli sve. Ponovili što je trebalo... pa ću ja samo reći da sam kroz tvoj kutak prolazila zjevajući zadivljeno kao ovaj smajlić ,
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej nemoj da sjednem u auto i dođem na tortu ...... njemu sam ujutro čestitala a sad ga ti izljubi umjesto njegove "urbano urbane suvozačice".
Ovaj drvenasti božur je prekrasan.
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantazija od vrta....fantazija
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, milina je prošetati i pogledati tvoje biljke i vrt u cijelosti. BDW djeca su nam vršnjaci, sretan mu rođendan! |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar preljepo ti je dvorište, cvijeće je super...Ovaj žuti božur i to još drvenasti, me je oduševio...Kad smo već vidijeli tortu,sretan rođendan Nikoli...
|
|
sutra je novi dan
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijep je, ja jedva čekam da moj novi i brzorasteći otvori svoje pupove da mu vidim boju
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty je ponovila sliku prekrasne katruže,ali i tvoj cijeli vrt je lijep i bez ruža
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |