Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bigmamma ma trčim i sve se nekako stigne.. ( ne spavam popodne ali zato tumaram i po noći)
![]() ![]() ![]() ![]() freeland44 Krasne "ništa kupljeno" biljkice su me dopratile doma ...
moon okice te ne varaju draga to je tvoj omiljeni grmić a sada ga i ja imam
![]() antonija imaš pravo Antonija, puno toga još može stati ali sam počela kombinirati što je jednostavnije i zahvalnije. Ma, ne stignem sve i ne mogu sve iz više razloga... Ali ljubav prema cvijeću je velika.
![]() mali kaktus nisu to moje kamene posude, to samm vam trebala napisati, slikala sam radi ugođaja.. Nemam kako sa njom! Prekrasne su slažem se a uz more ...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja pogledala tvoj "ništa"ulov,dopale su mi se kamene posude za cvijeće.
![]() Odaj tajnu kad sve to stigneš?
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pitala san se pa kad sve stigneš? s obzirom na tvoje okoliše i koliko imaš prostora tebi stvarno treba puuuno "ništa" (uvele ste novi izraz
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš si se ugodno provela, a i na sajmu cvijeća si bila, a vidim da si pronašla nešto za sebe. Da li me to okice varaju ili je to moj omiljeni grmić
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tražeči "nešto" dolutala i do tebe, i opet me oborio s nogu onaj pogled u Njivicama!!! Uhhh, što bi tu odmarala dušu!!! I tvoju i svoju!!!! Krasne "ništa kupljeno" biljkice su te dopratile doma ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prelijepe nove slikic,koliko samo novih biljčica,koje krasne kamene posude,prelijep pogled i što reći već jedva čekam kad ću konačno uspjet skoknut do Krka.
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
svašta nešto lijepo na tvojim slikama
![]() i posude, i teta, i nista, i pogled, i ovčice ![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ajme, koji pogledi, koje lijepo "ništa", ma i ovčice su slatke. Al ponavljam ono što smo već svi pitali: ma kako stigneš???!!!
I ima Baka pravo, dobili smo Trišu2. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dragi moji i drage moje, da vam zaželim sretan prznik iz sunčanih Njivica sa sajma cvijeće i iz Omišlja
![]() ![]() Ovo se zove "ništa"
![]() Pogled na Jadranovo, Dramalj, Crikvenicu
![]() Ima dobrog kamenja a i rog od ovna nađoh...
![]() Roditelji od naše snahe uzgajaju ovce u slobodno vrijeme (one se i onako same brinu o sebi, ovdje na otoku Krku i poludivlje su)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepooo
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
evo pregledala sam sve stranice sada u jednom dahu opet, uživala, puno toga naučila, čak i naziv jednoj od rijetkih biljaka kojima ne znam ime u svom vrtu (carpobrotus)...
Imala sam jedan koji je odlično napredovao prošlo proljeće i ljeto pa ga je do korijena uništila zima... Srećom da ga ovdje kod nas ima na svakom koraku, a on se ožiljava kao lud ![]() Cure su već rekle sve pohvale, sva tri vrta i sve sobne biljke su predivne... Vidi se dobar ukus pri odabiru biljki i njihovog mjesta, ali i koliko je ljubavi, brige, truda i muke ulozeno u sve to! |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kraaasno, koliko toga stigneš......
![]() ![]() Pogled s balkona je stvarno očaravajući..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prekrasan vrt, pogled.... prelistala sam sve stranice-trebalo mi je malo vremena...
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasan vrt u Njivicama s užitkom sam pogledala, a onda uživala u ovom pogledu..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Eto, bako, otkrila si i naziv puzavca a ja shvatila da ono nije klematis već tulipan
![]() Jučer sam radila u vrtu kod kuće ali nisam sve stigla pa ću morati poslije blagdana. Onda ću i poslikati.
Hvala na posjeti svima! dođite mi opet
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa izgleda da smo dobili Trišu 2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad mi je jasno zašto si od mog jako rascvjetalog tulipana mislila da je klematis, fakat tvoj cvijet je sličan čak i bojom.
Tamo sam te piatala kako se zove ona biljka koju sam dobila od tebe. Izgleda kao scindapsus, ali ima deblje listove i tamnije zeleni su sa žutim točkama....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Curice u maloj pauzi oko uređenja ( i posljednje okućnice gdje živimo, kasnije ću poslikati i pokazati vam i to) samo vas pozdravljam i zahvaljujem što ste navratile.
Sada me posao zove, kava je ispijena...
Svima
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kad stigneš to sve urediti?To mi izgleda kao jedan veliki lijepi park,koliko samo raznih biljaka imaš,bit će prelijepo kad se sve razraste
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Miro tvoji vrtovi su prekrasni!!! Kad se sjetim koliko posla i truda ali vrijedilo je!!! Pa kad sve rascvijeta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |