Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 74>
Korisnik
Poruka
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:18
smile128 Sunce!!!

Vidimo se!
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 16:28
Pomalo idem od vrta do vrta. Dvije godine me skoro i nije bilo pa moram gledati od početka a ne samo aktualne postove. Ipak se isplati. Brda ljepote. Lijep ti je vrt, baš odmor za oči. Mijenjaj nick! Kad ga vidim pozelenim. Što bih ja onda trebala staviti, King Kong?WinkWink
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 20:30
smile96
Vera, jesi spaljena! King Kong!
Ma nema šanse da mijenjam nik! Već sam se navikla na njega i ja i drugi. I to toliko da sam neki dan zvala jednog gospodina direktora jedne firme, trebala sam ga nešto u vezi posla, i javim mu se na telefon: dobar dan, bigi pri telefonu. Možeš mislit zbunjenosti njegove!
Uglavnom, hvala ti na pohvalama i samo ti dođi. Drugi put se najavi da pripremim kavicu.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:01
Bigi, reci TM da je krasne sličice napravio. Ti se bakči sa zemljicom, a njemu pusti fotić Wink.

Tvoja mi je kotulica lijepo krenula. Pazila sam je kao kap vode na dlanu.

A na slici je fenomenalna.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:04
smile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:22
Hoya, draga, i bakćem se, nema mi druge. A da ima oko, ima.
Drago mi je da ti se cotulica primila, ma nije ona teška za primit. Ja jedva čekam da procvjeta, obožavam one njene male žute kuglice.

Nihoo, ma ti si meni smile120
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:31
smile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 22:34
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

GF, ja ti to jednostavno ne mogu razumijet, tu škrtost nekih ljudi. Ako imam samo 2 cvijeta, a nekom se sviđaju, jedan ću mu pokloniti, i to od srca. Meni će ostat samo jedan, al će me veseliti što sam nekom ovaj drugi dala. Al, dobro, nismo svi isti.

Bigmamma , ja razmisljam isto kao i ti i sretna sam kad vidim da sam nekoga razveselila . Ja sam u medjuvremenu "guglala" i sve pronasla , velim , i opet zahvaljujuci tebi ! Nemoj si raditi nikakve brige , lijepo je znati u danasnje vrijeme da postoje ovako dragi , mladi , nesebicni ljudi kao sto si ti !   smile79
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 05:24

Misty, lijepo te je vidjeti!
I meni je armeria prelijepa.
Ma meni je svki cvijetak prelijep! LOL
Bigić svaki cvijetak i je prelijep! Jučer sam ostala zapanjena kako se u par dana razrasla ona "žuta" koja je prošle godine pod mojim jabukama bila tek niski tepih. Pronašla je mjesto s više sunca i sada je visoka skoro pola metra. Doselila se valjda s neke livade, raširila se po tlu i tu prvu godinu se "pretvarala" da je pokrivačica tla, a meni su njeni neobično sjajni žuti cvjetići bili tako lijepi! Kao da je osjetila da je dobrodošla, ove godine je odlučila pokazati da zna ne samo puzati nego i penjati se u visinu! U svakom cvijetku ima neke čarolije i svako proljeće kao da se svaki, pa i ti "obični" livadski, sprema za natječaj ljepote! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 06:50

................................
Ma nema šanse da mijenjam nik! Već sam se navikla na njega i ja i drugi. I to toliko da sam neki dan zvala jednog gospodina direktora jedne firme, trebala sam ga nešto u vezi posla, i javim mu se na telefon: dobar dan, bigi pri telefonu. Možeš mislit zbunjenosti njegove!
............................

smile96   Jadan čovjek....
Jesi opaljena.....smile96

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 07:41
Cytisus, nešto slično sam vidjela jučer na Pagu.Pun je toga.Ako je to, to, i ako dobro podnosi zimu, idući put nosim lopatu sa sobom.

Lijepo je bilo ponovo prošetati tvojim vrtom.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 07:44
Gf, ja sve više mičem takve ljude iz svog života i koncentriram se na one koji me vesele, daju mi energije i s kojima mi je ugodno.

Misty, http://www.myemoticons.com/images/love/kisses/valentine-kiss.gif
Nataly, vjerovala ili ne, ima i dana kad sam normalna.

Popodne, ako sve uspijem posadit stavit ću slike da vidite moj ulov iz Decore Zaklepica.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 07:48
GT, cytisus je prekrasan, pogotovo kad procvate, al je jako zimogrozan i po zimi ga treba spremat, čisto da znaš. Ne može kod nas prezimit vani.
I drago mi je da si uživala u šetnji.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 08:16
Hvala bigi, a jel bi preživo na južnoj terasi omotan tj. zaštičen?
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 08:20
Ne znam, GT. Ajd ti probaj pa mi javi, da znam. Wink
Al vjerujem da bi, ako ga se obuče kao što je kat.rea svoju bananu obukla.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 08:21
o0k, idući put guram štihaču u auto, a kad se sadi, ja samo lupetam o štihači, a ne znam hoće li mi se primiti.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 19:46
Danas poslije posla dođem doma, odlučim da neću ni ručat odmah, nego da idem odmah van posadit ostatak zelenjave koje sam jučer donijela od waterlily. Pripremim alat. dovučem kutijetinu sa biljem i krenem kopat. Je, da ne bi! Počeo pljusak! Bjež u kuću, kvragu i ja i zelenjava, jučer sam zbog nje pokisla, ne moram i danas. Zgrijem si lijepo ručak, čak i odlučim da ću malo ubit oko kad pojedem, kad prestala kiša. I sad? A niš, idem van, možda i uspijem štogod posadit između dva pljuska.
Pridružile mi se i 2/3 moje djece, one čupkaju korov, ja sadim. Kad, ne bi čovjek vjerovao, počela kiša! E, ne bi ti sad prestala, nema šanse, nek pokisnem! Dala maloj kišobran, pa je dijete s kišobranom travke čupalo. Prolaze susjedi, gledaju, misle si: bože dragi, ova i po kiši djecu tjera radit. Baš me briga, nek si misle kaj hoće!
Najednom vrisne moja najmlađa: mama, vidi, duga!
Trč gore po fotoaparat, znam da je dugu jako teško "uhvatit", al bar da probam. I ispalo je ovo:

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 19:56
A sad malo onoga što sam posadila, malo mojeg starog, ma od svega ponešto.
A waterlily će biti tako ljubazna pa će mi još jednom ponoviti imena cveteka koje sam od nje udomila.

Ovaj komad nemam pojma kako se zove. Lilika i ja prozvale smo ga imenom koji nije baš primjeren za javnost, jer kad joj je tek nicao iz zemlje izgledao je kao... no, kao...ma ono gdje se muškima mozak nalazi.

Salomonov pečat, Polygonatum multiflorum "variegatum"

A ovo je njegov prelijepi cvijetak

Bijela tritoma

Ova ljepotica je moja, iglica ili geranium

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 20:06
Salomonov p.....ečat je to draga!Embarrassed

točnije Polygonatum multiflorum 'Variegatum'
Wink
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 20:06
"Malo" phloxića, jučer udomljenih

Jasučac

I jedan karanfilčić

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.