Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 73>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 09:06
Vau ,toliko kod tebe lipog cvićaThumbs%20UpNove ruže i ostalo cviće,a ja već zamišljam tu lipotu kad se razbuja,a i  sada u vrtu ti je bajkovitoClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 08:50

Prekrasne slike! A uspit smo Korijenko i ja ponešto naučile o arabisu. Wink

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 19:47
Puno lijepih noviteta, ali i u vrtu prava rapsodija boja i cvijeća.Clap
život je more
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 19:18
smile227 Samo par biljčica???
Prekrasno je vidjeti slikice tulipana kada su kod nas već davno ocvali, a ona bijela srčeka, pa papigice ... ma sve mi je super! 
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 18:46
MakkSmile
Korijenko,zapiši..Big%20smileJa sam opet bila karakter i donijela sam samo par biljčica kuci...

jedna zajednicka slicica..

Orhidejica,prekrasna,procvjetala kod mene.Hvala mojoj prijateljici!!

Jorgovan predivno miriše,ovaj bijeli..Onaj lila skoro pa prolazi..

uzela sam opet nostalgiju jer je moja prva loša..Pored nje sam uzela i ascot,jer nisam joj odolila..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:51
Hvala alisa...sad sam malo proguglala i to je baš taj, odmah ću si zapisati
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 16:58
Draga Alisa, divno je kod tebe. Prvo sam pomislila, ah kakvi divni bijeli cvjetovi, pa bijelo-crveni tulipan, pa papigica, pa...........sve.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 15:38
Korijenko,dobila sam ga pod arabis..Arabisa ima više vrsta.Oaj moj je arabis-caucasica-plena...
Inaja smile73
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 15:29
Alisa vrt ti je famozan..... bijela srca i bijeli jorgovan tako su elegantni i nježni a tulipani..... WOOW koliko vrsta Thumbs%20Up
Dali si ti 100% sigurna da je ovo arabis, jer ja imam arabis a imam i ovu biljkicu sa tvoje slike koja jako sliči arabisu ali je puno ljepša ( mislim na cvat) i dosta mi je stradala ove zime, ostalo mi je samo malo i dok nema cvata lako se zabuniš koja je koja. Pitala me je Nataly i ja sam joj krivo iskopala jer mi rastu jedna blizu druge...

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 14:55
meni je baš flox lijep i ovaj mali čupavi tulipan
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 11:38
Cure,pusa za vas!!
Triša,i tebi otpozdravi iz Sa. ka Ri...Smile
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:21
Znam da je bilo snijega nedavno, ali vrijeme ipak čini svoje, pa je tvoj vrt već zasjao u punom sjaju, prekrasne fotke draga.
Pozdrav Sarajevu iz Rijeke!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:02
Krasno je proljeće kod tebe. Crveno-bijeli tulipan je prelijep. 
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:59
Tulipani caruju.Thumbs%20Up...prekrasno!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:53
Hvala ti Mari..To je bilo nedavno...Sada su slike tih istih tulipana okupane suncem...
Živim u Sarajevu..
Evo još par slika..

Stari ljiljani lijepo rastu..

hoste

i ukrasni luk gigantski

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:45
vratila sam se još malo i vidjela ovoConfused pa gdje je to i kada bilo /gdje se nalaziš

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:38
divne boje tulipanaBig%20smile bijeli jorgovan - WOW!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:37
Još malo..
Ukrasni luk samo što nije procvjetao..

moji ovogodisnji delphiniumi imaju pupove

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:15
Tikvic hvala ti na posjeti!!I ja jedva čekam ljiljane...I ruže..Ppaigu drzim u stubistu na prozoru.Niti je pretoplo niti hladnoCjelu zimu tu zimuje..
evo jos malo od mene

bijeli jorgovan

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:09

višnja u beharu

magnolija jos cvjeta

moje "Bečanke"

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.