Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 73> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vau ,toliko kod tebe lipog cvića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prekrasne slike! A uspit smo Korijenko i ja ponešto naučile o arabisu. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lijepih noviteta, ali i u vrtu prava rapsodija boja i cvijeća.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() Prekrasno je vidjeti slikice tulipana kada su kod nas već davno ocvali, a ona bijela srčeka, pa papigice ... ma sve mi je super!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Makk
![]() Korijenko,zapiši.. ![]() ![]() ![]() ![]() jedna zajednicka slicica.. ![]() Orhidejica,prekrasna,procvjetala kod mene.Hvala mojoj prijateljici!! ![]() Jorgovan predivno miriše,ovaj bijeli..Onaj lila skoro pa prolazi.. ![]() uzela sam opet nostalgiju jer je moja prva loša..Pored nje sam uzela i ascot,jer nisam joj odolila.. ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala alisa...sad sam malo proguglala i to je baš taj, odmah ću si zapisati
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Alisa, divno je kod tebe. Prvo sam pomislila, ah kakvi divni bijeli cvjetovi, pa bijelo-crveni tulipan, pa papigica, pa...........sve.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Korijenko,dobila sam ga pod arabis..Arabisa ima više vrsta.Oaj moj je arabis-caucasica-plena...
Inaja ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Alisa vrt ti je famozan..... bijela srca i bijeli jorgovan tako su elegantni i nježni a tulipani..... WOOW koliko vrsta
![]() Dali si ti 100% sigurna da je ovo arabis, jer ja imam arabis a imam i ovu biljkicu sa tvoje slike koja jako sliči arabisu ali je puno ljepša ( mislim na cvat) i dosta mi je stradala ove zime, ostalo mi je samo malo i dok nema cvata lako se zabuniš koja je koja. Pitala me je Nataly i ja sam joj krivo iskopala jer mi rastu jedna blizu druge...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
meni je baš flox lijep i ovaj mali čupavi tulipan
|
|
![]() |
|
Cure,pusa za vas!!
Triša,i tebi otpozdravi iz Sa. ka Ri... ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znam da je bilo snijega nedavno, ali vrijeme ipak čini svoje, pa je tvoj vrt već zasjao u punom sjaju, prekrasne fotke draga.
Pozdrav Sarajevu iz Rijeke!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Krasno je proljeće kod tebe. Crveno-bijeli tulipan je prelijep.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tulipani caruju.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Mari..To je bilo nedavno...Sada su slike tih istih tulipana okupane suncem...
Živim u Sarajevu.. Evo još par slika.. Stari ljiljani lijepo rastu.. ![]() hoste ![]() ![]() i ukrasni luk gigantski ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vratila sam se još malo i vidjela ovo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divne boje tulipana
![]() |
|
![]() |
|
Još malo..
Ukrasni luk samo što nije procvjetao.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moji ovogodisnji delphiniumi imaju pupove ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tikvic hvala ti na posjeti!!I ja jedva čekam ljiljane...I ruže..Ppaigu drzim u stubistu na prozoru.Niti je pretoplo niti hladnoCjelu zimu tu zimuje..
evo jos malo od mene ![]() ![]() bijeli jorgovan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() višnja u beharu ![]() magnolija jos cvjeta ![]() moje "Bečanke" ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |