Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nadam se da ce se moja sada trgnuti iz "sna" i podariti mi koji cvijet - sada kad sam upotrijebila vase savjete . . .
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam svoju odplela i raširila, kako si mi savjetovala i baca mi jedan cvjetak, nakon što je imam tri godine.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
cimet je za bijelu paučinu ili kako se zove narandjastu uš, ali uzmite neku staru špricalicu jer se začepe one pore na špricalici, ali uši nema. Drugo nemjte je jako ovijati jer ona traži puno zraka, pa tko može neka je spusti.Moja baca pupove, ali cvijet če kasnije,
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
A čemu cimet služi, da sad ne pretražujem?
Naša šiba i šiba, bit će sad nekih 10 cvjetova minimalno istovremeno. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovdje nam je tatjana objasnila.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Hoye su vam predivne ;) ja cu svoju sada rasplesti, staviti na istocni prozor i poceti jesti banane da bih koru natapala u vodi pa zalijevala hoyu...
Nešto bih vas molila da se malo prisjetite kako ide to sa cimetom?????? Dali se to cimet stavi u vodu pa se posprica? I koji cimet u štapicima ili mljeveni? |
|
![]() |
|
orchid ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Hvala Mirjam i Klimatis na savjetima
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Imaš za kupiti ljestvice u svim centrima. Malo ju raširi, daj joj zraka i ostalo kako mirjam kaže. Čisto da udahne. I očekujemo slike.
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Hoja je zahtjevna u toliko što ne voli mjenjati mjesto i ne podnosi propuh.Staviti je na stalno mjesto sa mnogo svijetla ali nikako na direktno sunce.Moja je u prozoru na jugoistoku i jako joj odgovara iako je smotana jače od tvoje(pogledaj st.9).Malo strpljenja da se dama udomaći.Pozdrav!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
orchid ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I još preko 20 pupova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Cvijetak
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Jedva čekam da počnu širit miris. Baš sam sretna, budem slikala kad počnu suziti.
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
klimatis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis,isplatilo se čekati a ovo je tek početak cvatnje. |
|
|
|
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
cestitam :)) jedva cekm da moja izraste da procvjeta... :))
|
|
![]() |
|
Evo prvi
![]() ![]() ![]() Prvi ![]() ![]() Drugi od iza i od naprijed jer je nemoguće do njega prići ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
U očekivanju cvjetova. Ima nekih 10 pupova, par većih. Prvi će uskoro !!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Mirjam prelijepe su slikice. A joj kak sam ljubomorna :)
Nisam dugo bila na forumu, ali svaki dan gledam svoju hoyu kao u boga i vidim samo da tjera listiće kao luda. Ne mogu dočekati da procvijeta. Samo da me ne iznevjeri. Sad kad sam pregledala tvoje slike brže bolje sam otišla do nje, ali ništa takvo nisam našla...:( Ma valjda će me razveseliti ove godine, tko zna??? I usput hvala ti mirjam na predivnim slikama, stvarno si me obradovala. |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |