Ruže stablašice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Korisnik | |
Adriaticca ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OOOOtočanka :D..onda draga u kaić pa kod mene na kavu i ćakule o ružicama i rožicama,u r welcome ;-)..taman sunce,divota u vrtu,aaaa guštanje..Hvala na savjetu,sve mi zvuči baš onako kako sam i sama mislila..najs dan tebi,svima želim :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ove godine sam kupila prvi put ružu stablašicu,ali sam sadnicu dobila bez deklaracije i naziva iste.super je podnijela promjenu ,čak i jeno olujno nevrijeme kojejoj je uništilo kompletnu krošnju ali je cvjetala predivnim cvjetovima sve do kasno u jesen.
interesujeme kako se zove ova moja ruža stablašica. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
NiNe ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Već duže vrijeme planiram ispred terase posaditi ružu stablašicu ali kaskadnu i to crvenu, pa me zanima da li netko ima iskustva s njima.
Koja je sorta najcrvenija (onako tamna) i da li se lako primaju. |
|
![]() |
|
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
imala sam i ja dvije stablasice...ali prošle godine jednostavno su "podivljale". Nisu imali lijepi krupan cvijet već puno sitnih..nesto tipa šipka
![]() neznam gdje sam pogriješila? |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ruže stabljašiće,podivljaju,ako ih ti ne kontroliraš,
stalno ih moraš rezati(rascvale cvijetove),pratiti njihuv oblik,malo su zahtjevne,ali sve to vrate.
Sada bi trebale već imati listiće!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Mali kaktus, stablašica izgleda preeeedivno! to si kupila ili je tvojih ruku djelo?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kupila kod Viraga
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Baš je super!!!
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Za past u nesvjest je!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Mali kaktus prekrasna je ova Bodenabendica!
![]() Jedva čekam kad će moje dvije biti takve. Osim njih imam još i novu Concerto stablašicu kao i Graham Thomas, evo već treću godinu. |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
pozdrav svima,eto ja sam se tek neki dan učlanila na ovaj više nego odličan forum,i uspjela več dosta naučiti....inače ja sam iz Slavonije,suprug mi je prije otprilike mjesec dana kupio baš tu stablašicu bodenabend,koju sam zasadila uz sve potrebno,redovito ju zaljevam,ali mi izgleda jako suho cijela stabljika,rastu pupovi ,ali jako polako i izgledaju kao da su suhi,ne znam kako da objasnim,ali me zanima dali ona potjera malo kasnije,dal ti pupovi sporije rastu ili će se ipak moja ruža osušiti...jer mi je i kupljena izgledala previše drvenasto,nekako suho...jako sam tužna i stalno ju pogledavam,jer sam oduvijek htjela penjačicu....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Ako ima nove pupove onda nebi smjelo biti problema,moja je cijelu zimu bila zamotana,i zbog toga mi malo kasnije od ostalih ruža pupala,sad se već pojavljuju mali listići.Možda se trebaš malo strpiti s obzirom da si ju tek prije mjesec dana posadila.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
joj stalno ju obilazim i gledam,ali kako pup potjera kao da se suši....a redovno zaljevam,ali izgleda da ju oni u trgovini nisu skladištili dobro,bojim se da ništa od nje....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
evo moje mini stablašice koja već cvate
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Mali kaktus - prekrasna ti je stablašica, a i ova mini stablašica od mandevil je baš cakana. Moje stablašice posađene jesenas pupaju,a neke već imaju i cvijet (one št cvjetaju stavila sam u mojoj temi u vrtovima, ako koga zanima kako izgledaju) Danas kod nas cijeli dan pada kiša i sad je i vjetar dosta jak. Stalno pogledavam što mi radi s cvijećem uhhhh |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
e ee da toga se i ja bojim da ih ne polomi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Gledam i divim se.
![]() Zanima me, ovde sam videla ovu lepoticu u saksiji, može li neka vrsta ruže u saksiju, na terasu na petom spratu, na severozapadnoj strani, gde sunca ima od tri-četiri popodne? |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Bromelija krasne su ti stablašice,kak se ona prva zove,a kakva je ona sitna kaj ne cvate.poslikaj je u cvatu.
Nena3110 u teglu može svaka ruža samo tegla mora biti dosta velika da ima dovoljno hrane i treba se redovito prihranjivati i zalijevati.
evo mojih stablašica,sve sam sama okulirala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |