Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Ruže
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruže stablašice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruže stablašice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 23>
Korisnik
Poruka
Adriaticca View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Adriaticca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 14:15
OOOOtočanka :D..onda draga u kaić pa kod mene na kavu i ćakule o ružicama i rožicama,u r welcome ;-)..taman sunce,divota u vrtu,aaaa guštanje..Hvala na savjetu,sve mi zvuči baš onako kako sam i sama mislila..najs dan tebi,svima želim :)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2010 u 18:16
ove godine sam kupila prvi put ružu stablašicu,ali sam sadnicu dobila bez deklaracije i naziva iste.super je podnijela promjenu ,čak i jeno olujno nevrijeme kojejoj je uništilo kompletnu krošnju ali je cvjetala predivnim cvjetovima sve do kasno u jesen.
interesujeme kako se zove ova moja ruža stablašica.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
NiNe View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje NiNe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 12:30
Već duže vrijeme planiram ispred terase posaditi ružu stablašicu ali kaskadnu i to crvenu, pa me zanima da li netko ima iskustva s njima.
Koja je sorta najcrvenija (onako tamna) i da li se lako primaju.
Na vrh
tanja j View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja j Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 23:28
imala sam i ja dvije stablasice...ali prošle godine jednostavno su "podivljale". Nisu imali lijepi krupan cvijet već puno sitnih..nesto tipa šipka
neznam gdje sam pogriješila?
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 07:35

Ruže stabljašiće,podivljaju,ako ih ti ne kontroliraš,
stalno ih moraš rezati(rascvale cvijetove),pratiti njihuv oblik,malo su zahtjevne,ali sve to vrate.
Sada bi trebale već imati listiće!smile64
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 07:56
ruža stablašica cjepljena s pokrivaćicom tla Bodenabend

Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 13:09
Mali kaktus, stablašica izgleda preeeedivno! to si kupila ili je tvojih ruku djelo?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 13:23
Kupila kod Viraga
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 20:33
Baš je super!!!
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 02:29
Za past u nesvjest je! 
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 10:41
Mali kaktus prekrasna je ova Bodenabendica!smile128

Jedva čekam kad će moje dvije biti takve.

Osim njih imam još i novu Concerto stablašicu kao i Graham Thomas, evo već treću godinu.
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:40
pozdrav svima,eto ja sam se tek neki dan učlanila na ovaj više nego odličan forum,i uspjela več dosta naučiti....inače ja sam iz Slavonije,suprug mi je prije otprilike mjesec dana kupio baš tu stablašicu bodenabend,koju sam zasadila uz sve potrebno,redovito ju zaljevam,ali mi izgleda jako suho cijela stabljika,rastu pupovi ,ali jako polako i izgledaju kao da su suhi,ne znam kako da objasnim,ali me zanima dali ona potjera malo kasnije,dal ti pupovi sporije rastu ili će se ipak moja ruža osušiti...jer mi je i kupljena izgledala previše drvenasto,nekako suho...jako sam tužna i stalno ju pogledavam,jer sam oduvijek htjela penjačicu....
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:54
Ako ima nove pupove onda nebi smjelo biti problema,moja je cijelu zimu bila zamotana,i zbog toga mi malo kasnije od ostalih ruža pupala,sad se već pojavljuju mali listići.Možda se trebaš malo strpiti s obzirom da si ju tek prije mjesec dana posadila.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 12:27
joj stalno ju obilazim i gledam,ali kako pup potjera kao da se suši....a redovno zaljevam,ali izgleda da ju oni u trgovini nisu skladištili dobro,bojim se da ništa od nje....
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 14:43
evo moje mini stablašice koja već cvate
prva%20ruža%20
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 07:55
smile55
Tena 28.3.2010
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 20:12

Mali kaktus - prekrasna ti je stablašica, a i ova mini stablašica od mandevil je baš cakana.

Moje stablašice posađene jesenas pupaju,a neke već imaju i cvijet (one št cvjetaju stavila sam u mojoj temi u vrtovima, ako koga zanima kako izgledaju) Danas kod nas cijeli dan pada kiša i sad je i vjetar dosta jak. Stalno pogledavam što mi radi s cvijećem uhhhh

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 17:01
e ee da toga se i ja bojim da ih ne polomi

Na vrh
Nena3110 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 98
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nena3110 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 23:07
Gledam i divim se.smile141

Zanima me, ovde sam videla ovu lepoticu u saksiji, može li neka vrsta ruže u saksiju, na terasu na petom spratu, na severozapadnoj strani, gde sunca ima od tri-četiri popodne?
http://nena3110.blogspot.com
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 08:19
Bromelija krasne su ti stablašice,kak se ona prva zove,a kakva je ona sitna kaj ne cvate.poslikaj je u cvatu.

Nena3110 u teglu može svaka ruža samo tegla mora biti dosta velika da ima dovoljno hrane i treba se redovito prihranjivati i zalijevati.

evo mojih stablašica,sve sam sama okuliralaruža%20stablašica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.