Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 63> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan rascvjetali vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
noviteti su puno manji nego biljke koje su vec godinama u vrtu, budu se i oni rasilrili za koju godinu ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Imamo vec toplo i suncano vrijeme oko mjesec dana, sve naprosto buja ![]() |
|
![]() |
|
Nas je kisa zaobisla, prije tjedan dana je bilo nesto oblacno s grmljavinom, selo od nas udaljeno 3 km je dobilo pravi ljetni pljusak mi nekoliko kapljica. |
|
![]() |
|
Ove kolekcije su puno jeftinije kad ih se kupi zajedno, pa cu cvijece koje mi ne treba podijeliti (imamo uskoro prodaju cvijeca u Zvrkovoj skoli). Vecinu cu iskoristiti za popuniti rupe koje se vec polako pokazuju po vrtu. Fino su se vec zakorijenile u svojim novim posudama, krecem u radne akcije kad nadem vremena ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, pa kod tebe je sve već u punom cvatu.
![]() Moje je tek u povojima ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Eto to je vrt iz mojih prvih lekcija o vrtlarstvu........svaki put novo oduševljenje i ako je i isto ko i prošle godine opet nije isto.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() i dan stari guscici ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas u vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
E Zvrkica jesi luda, ali razumijem tu ludost... od nje svima lijepo...
Čudno da u Engleskoj tako dugo ne pada kiša, a i ja zalijevam mlade biljčice i kod nas je nema kao inače. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tu sam svašta propustila.......pogled na sve one silne teglice ostavlja bez daha, nadam se da si dobro planirala prije nabavke
![]() |
|
![]() |
|
Bila sam danas u posjetu jednom divnom priv. vrtu i kupila sam si nekoliko biljki (starinske geranium i astere) ,vec sam ih stavila u vrt
![]() vec mjesec dana nemamo postene kise, pa trebam zalijevati cvijece ![]() One biljke od prije koji dan jos cekam da se fino zakorijene pa ce i one u cvjetnjak (oko 70-tak biljki ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno zeleno i cvjetno prostranstvo.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo je definitivno da je svaki vrt drugačiji za pojedine biljke. Moje haučere su bolje preživjele pod metar snijega cijelu zimu nego ove koje su djelom zime bilje pod snijegom. Ove bez snijega je vjetar doslovice zbrijao. A što zvrkić sa haučerom kad odrveni, ili je to dobro kad se desi? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Baka ,umjesto zalijevamo stavi cekamo da pada kisa ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Puno posla, puno truda ali imaš i prelijepi vrt
![]() Cvijeća već sad puno a tek kad krene ono malo što sad niče....
Nasmijala sam se da trava nije zelena do tebe. Pa pitali jednom Engleza, kako je u Engleskoj trava uvijek lijepa i zelena.Kaže: jednostavno, posijemo, šišamo, zalijevamo i tako 300 godina, nakon toga više nije problem!
![]() Sad idem malo šetati po Engleskoj!
![]() |
|
![]() |
|
To su ustvari ove kolekcije cvijeca http://www.jparkers.co.uk/plant-1000891-ia-1/border-collection-1-2-x-26m/ + http://www.jparkers.co.uk/plant-1000892-ia-1/border-collection-2-2-x-26m/ + http://www.jparkers.co.uk/plant-1000893-ia-1/border-collection-3-2-x-26m/
neko cvijece necu koristiti (imam vec puno u vrtu kao sedum) i kniphofia(koja nikako ne zeli rasti u mom vrtu) a drugo cu iskoristiti za popuniti rupe koje se vec pocinju pojavljivati u vrtu, neko cvijece nakon nekoliko godina ili polako nestane ili sam preselila. I onaj dio gdje sam imala narcise mi je novi dio vrtnjaka gdje selim neke velike biljke, ma micem na sve strane, pa sto bude, moze se opet premjestiti ako nije OK ![]() Sto se tice trave ona je uvijek zelena, nije do mene ![]() Hvala na posjeti. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako je lijepo zeleno, cvjetno. Vidim da si vrijedna, puno si toga posadila. Ovce s brojevima su super. Krasna reportaža iz tvog vrta!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Noge su me zabolile šetajući ali se isplatilo,zaista prelijepo
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako si ti vrijedna, ja jednostavno ne mogu vjerovati koliko toga se napravi, ali znam trik, jer vidim da si već od rana jutra u vrtu, što dokzuje ona prekrasna fotka.
Bila sam i ja, sjela na klupicu, zavirila u posudice da vidima što si sve posadila i na kraju omamljena mirisom jorgovara zaspala na zelenoj ljuljački (imam istu takvu), provjeri možda sam još tamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |