Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 151>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 13:32
smile232..šta reč--sad čuvaj tu ljepotu ili ti ne gine ovako
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 06:16
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile232..šta reč--sad čuvaj tu ljepotu ili ti ne gine ovako
Čuvam niho i taj jadni ostatak i zeku, nije on kriv, to mu je narav - papati sve do čega stigne Confused
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 06:18
Svim vjernicima i vama mojim prijateljima na ovaj dan mira, nade i opraštanja želim
Sretan Uskrs!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 08:26
Dvije slike su me zadivile.
Lozica za koju sam, dok nisam pročitala,doista mislila da je cvijet neke voćke. I moja je tako, ali se ja nisam obazrela... ti si prava umjetnička duša, koja u najmanjim stvarima u prirodi vidi neobičnu ljepotuThumbs%20Up!
Druga slika je jorgovan. Stvarno je brzo narastao i još obećava i cvjetove!Big%20smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 11:05
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Dvije slike su me zadivile.
Lozica za koju sam, dok nisam pročitala,doista mislila da je cvijet neke voćke. I moja je tako, ali se ja nisam obazrela... ti si prava umjetnička duša, koja u najmanjim stvarima u prirodi vidi neobičnu ljepotuThumbs%20Up!
Druga slika je jorgovan. Stvarno je brzo narastao i još obećava i cvjetove!Big%20smile
Eh bako malo što mi promakne, sve u vrtu mi je radost! A jorgovan je upravo danas zamirisao!!! LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 11:06

Ajuga se širi i cvjeta Smile 

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 11:07
maćuhice se još dobro drže Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 11:08
jagode cvjetaju Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 11:09
kasno ali časno procvjetala mi je bijela ljubičica Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 11:11
A ovo je za baku, zamirisao baš na Uskrs! Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 06:13
Božur je postao prevelik i za ovu veliku lončanicu, čim ocvjeta morat će u vrt Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 06:15
Ovom cvijetu ne znam ime, a nalazim ga po cijelom vrtu, ovaj primjerak je viši od pola metra Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 06:15
Hibić se razlistao i dobio podstanare. Ljubičice se same šire posvuda, ali nikako mi nije jasno otkud i ove malene hostice tu Cool

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 06:16

Izgleda da se moj vrt (samoinicijativno) sprema za Đurđev dan! Ne samo da su preslatke nego i mirišu čudesno! Very%20Happy

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 10:55
Svaki dan nešto novo cvate, svakodnevno neko iznenađenje nikne - sigurna sam da uživaš u svakom jutru!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 06:20
Volim đurđice. Imam ih ispod jednog stabla kraj kojeg rijetko navraćam. A cvale su ove godine u punom sjaju. Kad vidim ovu tvoju sličicu bude mi žao što sam ih zaboravila slikati.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 06:58
Privukao me miris onog jorgovanaBig%20smile a pridružile se i đurđice.
Jorgovan mi je tiha patnja. Imam jedan koji smo kao prave neznalice posadili na krivom mjestu.Visok je, ali u hladu i cvjeta malo pa ništa. Korijenko mi je dala malog, koji sad pratim kako raste i nestrpljivo čekam da počne i svjetati.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 07:37
Bravo za mirišljavi vrt! Miriši čak do mene.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 07:37
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Ovom cvijetu ne znam ime, a nalazim ga po cijelom vrtu, ovaj primjerak je viši od pola metra Very%20Happy

misti ovo je lunaria ili judini novčići sama se rasijava i lijepo izgleda kada cvjeta a još ljepše kada se  osuše novćići i služi kao suvi aranžama .
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 08:09
Misty, ja došla k tebi vidjet novosti. Namirisala se jorgovana i đurđica, i primila dozu onog mira koji kod tebe uvijek nađem.

smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.