dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 222> |
Korisnik | ||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
wow!!!
prekrasno cvijeće ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Divno cvijeće
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Danas je bilo oblačno,nešto je kišica sipila,ali slabo,slabo zalila.Sinoć sam sa Raba dobila flance rajčice za posaditi,a gredica nije bila pripremljena i ja silim prilika u vrt,mislila sam da ću u blato saditi,a zemlja samo na površini morka,ispod suho kao barut,toliko od današnje kiše.
Kad sam već bila vani,malo sam i slikala
|
||
![]() |
||
|
Antonija
![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
divno je u tebe kaktusiću!
ruže su u zaletu, ispred njih babosvilke su napravile loptice, magnolija je lijepa a i ostalo ! vidim i preko ograde je lijepo zeleno. orhodeja je prekrasna! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
kod mene nije, baš šteta.... |
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Medvjeđi luk ili srijemuš,poslala mi Mari
![]() |
||
![]() |
||
|
Armeria maritima
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Prekrasna orhideja - slaba sam na njih !
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
|
Antun,bilo je na jesen za kupiti u vrtlarijama.
|
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Gute - babosvilka ili armeria ![]() Kaktusiću, koja je ono bijela biljčica na drugoj slici? |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Mali Kaktusicu , super cvijece u tvojem vrtu ! Predivno ! Ako si tak dobra , znas mozda drugo ime za "babosvilku" ? Ja sam ju probala kod nas kupiti a niko nezna kaj je to !
![]() |
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Gdje si nabavio kockavice? Sve je lijepo...
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
|
Predivno,orhideja extra
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Krasne slikice, a mene jako raduje što sam imala uživo šetnju neki dan tvojim osunčanim vrtekom!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Često sam tu, tiho prošetam. Ne ostavim uvijek trag, ali zato uživam, divim se i odmaram oči
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |